Søg

Triumf i Skjern

Anders Gormsen, 21. april 2016, kl. 20:24

Det blev til en sejr i Skjern på 24 – 30 i Skjern, efter et opgør der bølgede frem og tilbage i langt de fleste af de 60 minutter.

Første halvleg endte 14 – 15 efter at holdene nærmest havde skiftedes til at score 2 mål i træk .

I de sidste 30 minutter var det hjemmeholdet der kom bedst fra start og scorede halvlegens første 4 mål, men de lyseblå fik sat en prop i og fik sig fightet tilbage på ret kurs. Efterfølgende fulgtes holdene igen ad inden SønderjyskE fik slået hul og et til tider modløst hjemmehold kunne ikke stoppe et SønderjyskE hold der dominerede i slutfasen.

En solid defensiv havde godt fat i Skjern spillerne og selv da de grønblusede prøvede at spille 7 mod 6 stod SønderjyskE forsvaret fast og fik scoret en række nemme mål i et tomt Skjern mål.

Der er store roser til hele holdet, men især til Daniel Freyr Andresson der lukkede fuldstændig af for Skjern spillerne i slutfasen og Simon Kristiansen der spillede en forrygende angrebskamp med 7 mål.

Sejren betyder at de lyseblå stadig er med i slutspilskampen og der venter en række spændende kampe i den resterende del af slutspilspulje 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus