én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Tour de Sønderborg tog alle med storm

Annonce

Forud for lørdagens opgør mod KIF Kolding debuterede et nyt initiativ ved SønderjyskE Herrehåndbold. Eventen er døbt Tour de Sønderborg og har til formål at aktivere og engagere eksisterende sponsorer, og deres lokale netværk af samarbejdspartnere, i at støtte udviklingen af hele Sønderborgs håndboldhold. Til et storslået og stemningsspækket show kunne i alt 11 teams af ryttere således repræsentere de bidragende virksomheder ved at trampe i pedalerne på spinningcyklerne.

Alt dette skete sideløbende med at knapt 400 sponsorer og VIP-gæster nødt et udsøgt måltid mad fra Æ’Køkken, når de ellers ikke havde travlt med at bruge hænderne til at klappe anerkendende og støttende mod dagens hårdtarbejdende ryttere. SønderjyskE havde til eventen allieret sig med JasBusiness, som leverede et medrivende show overfor et publikum, der, med deres indlevelse, var med til at skabe en helt fantastisk dag.

Samlet blev der kørt 355.000,- kroner ind, og dagens største bidragsyder, SIB Byggeri, stod altså noteret for en markant del af disse. På klubbens vegne takker vi af hele hjertet for det store bidrag både fra SIB Byggeri og de 35 øvrige virksomheder, der også ønskede at støtte klubben.

De bedste ben sad på rytterholdet fra Bitzer Electronics A/S, der cyklede hele 36,3 km på blot en time. En imponerende indsats af holdets ryttere, Morten Rick, Kristian Emil Skau og Claus Jensen. 2. pladsen, med 35,8 km, gik til Legendecyklen, der bl.a. blev bemandet af SønderjyskE Herrehåndbolds sportsmanager, Thomas Mogensen. SUSAM-cyklen var blot 100 meter fra sølvet, men holdet, der bestod af ryttere fra altid friske Team Rynkeby, måtte tage til takke med tredjepladsen.

Tusinde tak til alle sponsorer og fremmødte gæster til Tour de Sønderborg 2023. Vi håber, at jer igen til næste år.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke