én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Topholdet fra Fyn tager imod

Annonce

Tirsdagens udekamp mod GOG er en af de vanskelige opgaver i en turnering hvor alle point tæller for at nå målet om en slutspilsplads, og det vil kræve en ekstraordinær stærk indsats af alle mand hvis det skal lykkes for os at hente point.

Det eneste point GOG har sat til i de første 14 kampe er efter et uafgjort resultat på 30-30 på udebane mod Aalborg. Udover det har de gulblusede gjort rent bord, selvom vi var tæt på point i Broager Sparekasse Skansen efter en tæt kamp der endte 31-32.

Det er da også de gode takter fra den kamp assistenttræner Rasmus Vandbæk gerne ser gentaget  i tirsdagens opgør

– Vi kommer til at møde en uhyggelig stærk modstander der kun har mistet et enkelt point, på udebane mod Aalborg. Det er et hold der er godt besat på samtlige pladser og hvor udskiftninger ikke betyder det store for kvaliteten.

– Ovenpå den seneste kamp mod KIF hvor manglede rigtig meget kvalitet på mange parametre har vi kigget rigtig meget på os selv. Vi skal komme med et helt andet udtryk end i Kolding og vi skal blive bedre til at finde stabiliteten. Selvom det det bliver en svær opgave er målet at vi skal blive ved med at lægge på vores spil, blive mere sikre på hinanden og naturligvis få implementeret de til som Klavs byder ind med. Vi har naturligvis også kigget på GOGs styrker og forberedt os på hvad de kan komme med

– Med fare for at blive beskyldt for at bruge floskler så bliver de afgørende ting i kampen at vi kan få etableret en stærk og stabil defensiv og i den anden ende af banen skal vi være gode på bolden. Vi skal sørge for få eksekveret fornuftigt så vi kan nå hjem inden vi bliver ramt af deres kontra maskine. Vi hviler lidt i den præstation vi lavede på hjemmebane hvor vi virkelig var oppe i gear og leverede en stor præstation over hele linjen og håber vi kan gentage den bedrift så vi forhåbentlig kan få point med hjem.

– Trods mange skader træner vi rigtig godt og med en stor intensitet og det skulle vi gerne bringe med over i kampen.

GOG-SønderjyskE spilles tirsdag d. 14. december kl. 19.30 i Phønix Tag Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke