Søg

Tak for kampen til Kjeldgaard

Per Jessen, 7. november 2017, kl. 5:30

310

Samarbejdet mellem SønderjyskE og Claus Kjeldgaard ophører til sommer. Der er tale om en fælles beslutning uden stor dramatik.

Claus Kjeldgaard kom til SønderjyskE sommeren 2013 fra svenske IFK Kristianstad, men nu er den 31-årige playmaker i gang med sin femte og sidste sæson.

– Efter nogle fantastiske år i den lyseblå trøje er jeg og klubben blevet enige om, at det er tid til at prøve noget nyt. Selvfølgelig er det en vemodig beslutning, men vi skilles som venner, og jeg ønsker klubben og mine holdkammerater alt muligt held og lykke i de kommende sæsoner, siger Claus Kjeldgaard.

Han får de bedste ord med på vejen fra SønderjyskE. Cheftræner Kasper Christensen har nydt at arbejde sammen med en dygtig og rutineret spiller, der også er god uden for banen.

– Claus er en herlig type at have i truppen. Han har stor vindermentalitet, gode sociale kompetencer og er et samlingspunkt. I samarbejde med Claus er vi dog enige om, at vore veje skal skilles efter denne sæson. Han får de bedste anbefalinger med sig fra mine side, siger Kasper Christensen.

Sports- og salgsdirektør Simon Hajdu Lindhardt fremhæver Kjeldgaard som en ledertype, der er vellidt hos alle. Der bliver absolut ikke smækket med døren, og måske ser vi Kjeldgaard igen.

– Han er en fighter af guds nåde og en spiller, der tager ansvar og har værdierne på den helt rette hylde. Claus stiller store krav til sig selv og alle andre, men skader har i den sidste periode gjort det svært for ham at komme helt tilbage på sit tidligere niveau. Hvis Claus med familien ønsker at blive boende i området, så vil vi gøre alt for at finde en plads til ham i organisationen, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Der er dog fortsat masser af kampe tilbage denne sæson, hvor Kjeldgaard ser frem til at give den gas, inden han siger farvel til den lyseblå hjemmebane.

– Er særlig stor tak skal lyde til alle de folk der er i og omkring klubben samt de fantastiske fans. Uden jer ville det aldrig være det samme at spille i Broager Sparekasse Skansen. Efter et længere skadesforløb, hvor min krop nu er fit for fight, glæder jeg mig til at give alt, hvad jeg har for klubben i min sidste sæson. Jeg er helt sikkert sulten på mere håndbold, så tiden må vise, hvad fremtiden bringer, siger Kjeldgaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus