Søg

Svensk fløj forlænger med SønderjyskE

Per Jessen, 21. februar 2016, kl. 5:30

Han flyttede som bare 21årig til Danmark og Sønderborg, og huserer nu på femte sæson på venstre fløj i SønderjyskE. Christoffer Fors er faldet godt til i Danmark; så godt, at han nu forlænger sin kontrakt med SønderjyskE for yderligere en sæson.

Cheftræner Morten Henriksen glæder sig over, at den vellidte og sympatiske svensker bliver i klubben:
– Christoffer Fors har fra første dag til fulde matchet vores værdier, og han har altid arbejdet hårdt for holdet. Med sin ydmyge tilgang og positive bidrag uden for banen er han også en værdifuld spiller i forhold til den gode harmoni i truppen.
Han fik ødelagt en hel sæson (2013-14 sæsonen, red.) af en skade i akillessenen; men kæmpede sig tilbage, og har nu spillet 80 kampe i den lyseblå trøje, siger Morten Henriksen, og fortsætter:

– Christoffer Fors har en eminent teknik, hvad angår spring og skudvarianter, og ikke mindst arbejder han dejligt hårdt og stabilt i forsvaret. Vi sagde i sidste sæson farvel til to profiler på venstre fløj, og udefra var man skeptiske, da vi valgte at lade Christoffer Fors være førstevalg på positionen. Han har til fulde levet op til tilliden, og helt faktuelt leverer han samme scoringsprocenter fra fløjpositionen, som det var tilfældet i sidste sæson, fastslår Morten Henriksen.

Den unge svensker er også meget tilfreds med kontraktforlængelsen:
– Jeg kom til SønderjyskE tilbage i 2012, og har fået en fantastisk modtagelse. Jeg er glad for at være her, og vi har i Broager Sparekasse Skansen et helt utroligt publikum, som altid bakker op – og det uanset om vi vinder eller taber. Jeg ser derfor også frem til endnu en sæson i SønderjyskE, siger Christoffer Fors.

Fakta Christoffer Fors
Alder: 25 år (02.01. 1991)
Højde: 184 cm.
Vægt: 89 kg.
Position: Venstre fløj
Skyder: Højre
U -landskampe: 1
Kontraktudløb: 30.06. 2017
Tidligere klubber: H43 Lund


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus