Søg

Svært opgør venter i Skjern

Anders Gormsen, 20. april 2016, kl. 19:40

SønderjyskE og Skjern har mødt hinanden i to kampe i denne sæson, til nu og begge kampe har været særdeles tætte. Et nederlag med et enkelt mål på hjemmebane, 27 – 28 og 1 point på udebane efter 31 – 31, og torsdag aften skal de lyseblå atter forsøge at nappe point i Skjern.

Det sker når de to hold spiller den anden kamp i denne sæsons slutspil.

SønderjyskE har haft en lidt anderledes optakt til kampen, da holdet har brugt den ene træning på go-card banen. Hvis spillerne kan overføre farten fra racerbanen til håndboldbanen, ser det godt ud for kontraspillet – fortæller cheftræner Morten Henriksen med et smil og fortsætter

– Det er med en stor portion spænding vi ser frem mod kampen, der på papiret ser håbløs ud. Holdet er fantastisk godt besat på alle pladser og efter nederlaget til BSV på 24 – 25 ligger der et kæmpe pres på Skjern holdet. Jeg forventer at se et vildt og blodigt Skjern mandskab komme farende.
Omvendt så kan vi rolig skyde brystet frem. Vi har spillet to fremragende kampe mod Skjern og hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen. Vi ved udmærket at vi skal helt op at ringe for at have en chance for point, men som sædvanlig går vi efter sejren og en overraskelse.
Vi skal forsøge at videreføre det flotte defensive arbejde fra TTH kampen og kombinere det med det flotte angrebsspil vi har vist i kampene mod Skjern, hvor vi har ligget et stykke over vores mål gennemsnit. Vi må klø på og forsøge at skabe overraskelsen – slutter han
Skjern – SønderjyskE spilles torsdag d. 21. april kl. 18.30 i Skjern Bank Arena og kan følges  direkte på TV2 Sport.

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus