Søg

Svær udekamp venter mandag aften

Anders Gormsen, 15. april 2018, kl. 17:36

347

SønderjyskEs 2. kamp i kvalifikationsspillet spilles mandag aften, når holdet gæster Ribe-Esbjerg i BlueWater Dokken

Mandagens modstander har lige som os selv haft et svingende sæson og er derfor havnet i kvalifikationsspillet i stedet for det eftertragtede slutspil.

REHH råder over en række fantastisk gode spillere, med et højt topniveau. I deres første kamp stod holdet for et kæmpe come-back og slæbte et enkelt point med hjem efter uafgjort, 31 – 31 ude mod Skanderborg.

Kasper Christensens tropper spillede godt og koncentreret mod et HC Midtjylland hold, der i de flestes øjne er dømt til nedrykning. Som bekendt skal der dog spilles om pointene og med sejren på 25 – 37 hentede de lyseblå den forventede pligtsejr.

Nu gælder det så kampen mod Ribe-Esbjerg, cheftræner Kasper Christensen siger følgende om opgøret

– Hvis vi vil vinde kvalifikationsspillet, skal vi også vinde i Esbjerg, så vi går all-inn.

Vi er meget bevidste om at vi skal spille bedre end sidst vi var i Esbjerg. Godt nok var vi tæt på, men der skal en væsentlig bedre præstation til denne gang.

Jeg mener dog også at vi har nøglerne til sejr. Et par af dem er at vi skal holde snor i Jacob Holm og Lukas Karlsson, hvis han spiller når de er i angreb.

I den anden ende skal vi forsøge at undgå alt for mange fysiske dueller mod et stort og stærkt forsvar. I stedet skal vi prøve at få løbet rundt om dem og komme på kant –

Det bliver en kamp med fuld intensitet mellem to hold der rigtig gerne vil vinde kvalifikationsspillet, så der skal nok blive tryk på kedlerne i Esbjerg mandag aften.

Ribe-Esbjerg HH – SønderjyskE spilles mandag d. 16. april kl. 19.00 i Blue Water Dokken

Arkivfoto: JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus