Søg

Svær udekamp venter mod GOG

Anders Gormsen, 20. oktober 2017, kl. 16:54

Håndboldherrerne skal på en svær opgave lørdag eftermiddag, når holdet gæster Sydfyn, til 888liga kampen mod GOG.

Allerede inden kampen er de lyseblå ramt da Thorsten Fries er særdeles tvivlsom op til opgøret og derfor ligger der et kæmpe ansvar på nytilkomne Christian Lynggaard i målet. Ligeledes er der stor tvivl omkring Mattias Thynell der, hvis han er med, ikke er klar til 60 minutters tophåndbold.

Hjemmeholdet GOG er i skrivende stund tophold i 888ligaen med 11 point for 7 kampe og holdet har vundet de sidste 4 turneringskampe og har også kvalificeret sig til Santander Cuppens Final Four med en sikker sejr på 37 – 32 over Århus Håndbold.

SønderjyskE har inden kampen 5 point for de første 7 kampe. Holdet har i perioder spillet blændende håndbold og skal se om man kan få minimeret de perioder der ikke fungerer så godt.

Cheftræner Kasper Christensen siger op til opgøret

– Muligvis er Fries og Thynell ude af truppen og hvis det sker er vi hårdt ramt på ressourcerne, men vi kæmper naturligvis, som altid for begge point –

– Vi skal forsøge at få etableret vores angrebsspil fornuftigt og sørge for at score på vores chancer så vi kan undgå GOG frygtede kontraspil, hvor de er særdeles giftige. Ud over det skal vi holde godt øje med Gøran Søgaard Johannessen og Lasse Møller der hører til blandt profilerne på et sympatisk GOG hold der har et meget stærkt kollektiv –

GOG – SønderjyskE spilles lørdag d. 21. oktober kl. 16.00 i SU¨VI:T Arena

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus