Søg

Stærk målmand fortsætter i SønderjyskE

Jacob Ravn, 7. december 2018, kl. 5:30

Kristian Dahl Pedersen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold for yderligere tre sæsoner, så den stærke målmand nu er i klubben frem til sommeren 2022.

Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen har set Kristian Dahl Pedersen i strålende spillehumør i denne sæson, og det trofaste publikum kan godt se frem til mange flere redninger fra den 24-årige målmand.

Kristian Dahl Pedersen har netop underskrevet en treårig kontraktforlængelse med SønderjyskE Herrehåndbold, og det betyder, at han er i klubben helt frem til sommeren 2022.

Da målmanden kom til fra Nordsjælland Håndbold i sommeren 2017, blev han desværre hurtigt skadet, men han kom stærkt tilbage, og især i denne sæson har han imponeret i ligaen.

Derfor glæder det cheftræner Kasper Christensen, at SønderjyskE’s nummer 1 også er på kontrakt et godt stykke ud i fremtiden.

– Kristian er træningsnarkoman og en spiller, der virkelig stiller krav til medspillere, trænere og staben omkring holdet. Han har efter en skadesplaget sæson i fjor virkelig vist sit niveau i denne sæson, hvor han har stået meget stabilt og er blandt de keepere i ligaen med flest redninger. Hans sult og træningsmentalitet kan være med til at flytte ham endnu mere, og jeg tror, vi vil se, at han i de kommende sæsoner vil lægge yderligere lag på sit spil, siger Kasper Christensen.

Kristian Dahl Pedersen ser med forlængelsen frem til nogle spændende år for ham selv og SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg har valgt at forlænge min aftale med tre år, fordi jeg synes, at vi har fået samlet en spændende og meget attraktiv spillertrup. Vi træner godt, og alle har lysten og mulighederne for at fortsætte den gode udvikling. Jeg befinder mig godt i SønderjyskE og Sønderborg, og det er hver gang en kæmpe glæde at løbe på banen foran Danmarks bedste publikum, siger Kristian Dahl Pedersen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus