Søg

SønderjyskE-tidtagere er klar til den helt store scene

Jacob Rasmussen, 8. januar 2019, kl. 13:37

Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann skal være tidtagere ved herrernes VM-slutrunde, der begynder på torsdag.

Herrernes VM-slutrunde er blot få dage fra at blive kastet igang i Danmark og Tyskland, og her er det ikke kun indenfor håndboldbanens fire linjer, at der vil være sønderjysk islæt at spore. På banen vil den tidligere SønderjyskE-streg Anders Zachariassen ganske vist være at finde, når han i de kommende uger skal kæmpe i og for de rød-hvide farver, men udenfor banen ved tidtagerbordet vil der såmænd sidde to velklædte herrer, der også i allerhøjeste grad kan knyttes til SønderjyskE Herrehåndbold.

Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann er fast inventar ved tidtagerbordet i Broager Sparekasse Skansen, når SønderjyskE lægger hjemmebane til ligahåndbold. Her har de i flere år trofast siddet kamp efter kamp og holdt styr på både halur, udvisninger og målscorere.

Følger man de to herrer under kampene, sidder de ganske roligt bag computerskærmen, mens de flittigt noterer og diskuterer kampens hændelser, men ydret kan snyde, for jobbet som tidtager er langt fra så tilbagelænet, som det måske synes. Det kræver konstant årvågenhed, overblik og ikke mindst et velfungerende samarbejde mellem de to tidtagere – noget som Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann gennem flere års samarbejde formår at udføre til perfektion.

Når man er dygtig til noget og måske bedre end de fleste, går ens præstationer ikke ubemærket hen. Det samme gjaldt for Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann, da de efter flere solide indsatser ved tidtagerbordet blev spurgt, om de havde lyst til at varetage tidtager- og sekretæropgaver ved internationale håndboldkampe. Det var dog ikke just det de to havde i tankerne, da de første gang satte sig ved tidtagerbordet, og de takkede flere gang nej, da fremmedsprog og international procedure, var uden for deres fortrukne virkefelt. I sidste ende takkede Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann dog alligevel ja, da en dansk topdommer indstillede dem til opgaven hos Dansk Håndbold Forbund.

Svend Zachariassen og Ernst Høhrmann har sidenhen varetaget tidtager- og sekretæropgaver ved damernes EM-slutrunde i 2015, herrernes u21 VM-slutrunde i 2017 og flere internationale klubkampe i EHF Cup og Champions League. Nu gælder det så deres hidtil største opgave, når herrernes VM-slutrunde 2019, der afholdes i Danmark og Tyskland, kastes igang på torsdag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus