Søg

SønderjyskE henter spiller i topklub

Kell Haugaard, 1. november 2017, kl. 5:30

563

SønderjyskE henter spiller i topklub

Bagspilleren Kasper Olsen skifter med omgående virkning fra BSV.

SønderjyskE Herrehåndbold med base i Sønderborg har i de seneste uger været hårdt ramt af skader på flere nøglepositioner, og det har ifølge sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt været nødvendigt at agere nu:
– Vi er ganske enkelt plaget af skader lige nu, og vel at mærke skader på flere profiler, som vil være ude i flere uger (bl.a. bagspillerne Mattias Thynell og Simon Kristiansen, red.). Vi har derfor følt, at vi skulle agere nu, og dejligt at det er lykkes at hente Kasper Olsen med omgående virkning. Det er kun blevet muligt i kraft af en hjælpende hånd fra en snæver kreds af lokale virksomheder. Der mangler stadig noget økonomi, før enderne når sammen; men da situationen uden at overdrive lige nu er akut, må vi som ansvarlig ledelse også tage tyren ved hornene, fortæller sportsdirektøren, og fortsætter:

– Vi er meget glade for, at Kasper Olsen har sagt ja til at spille for os. Han har været i flere spændende klubber, senest i BSV, hvor det er blevet til kampe i Champions League i sidste sæson.
Hans primære kompetencer er mand-mand spillet, at vinde dueller, og det er en kompetence, som er en mangelvare lige nu i vores trup. Han bliver en dygtig angrebsprofil og en vigtig del af holdets stab af bagspillere.
Det er også vigtigt at understrege, at der med signingen af Kasper Olsen ikke er tale om en kortsigtet løsning. Han vil få en stor rolle hos os, hvilket man også kan se af løbetiden på kontrakten. Nu sætter vi alle sejl til for at få ham klar og spilleberettiget til den vigtige kamp på udebane mod TM Tønder på søndag, slutter Simon Hajdu Lindhardt.

Kasper Olsen har underskrevet en kontrakt der løber frem til den 30. juni 2020. Klubberne ønsker ikke at oplyse detaljer om transferbeløb etc.

Fakta Kasper Olsen:
Alder:                                   27 år (01.02. 1990)
Højde:                                  190 cm.
Vægt:                                  92 kg.
Position:                              Venstre back
Kontrakt:                              2½ år (30.06. 2020)
Tidligere klubber: Herlev/Hjorten, Albertslund, FIF, FCK Håndbold, HK Malmö, Århus Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg BSV


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus