Søg

SønderjyskE henter backtalent i GOG

Jacob Ravn, 16. januar 2019, kl. 5:30

22-årige Jon Lindenchrone Andersen vil udvikle sig i SønderjyskE Herrehåndbold, hvor han har skrevet under på en treårig kontrakt.

Han bliver mest kaldt for Jon Andersen, men det er det skønne mellemnavn Lindenchrone, der står bag på spillertrøjen, og fra sommerferien skal det trykkes på en lyseblå trøje.

22-årige Jon Lindenchrone Andersen skifter GOG ud med SønderjyskE Herrehåndbold, hvor højrebacken har fået en treårig kontrakt.

– Det er en spiller, jeg har fulgt længe. Han kommer fra et stærkt miljø i GOG og har her bevist sig som en dygtig spiller over flere sæsoner. Jeg er sikker på, at han kan vokse endnu mere i en større rolle i SønderjyskE. Han er en dygtig to-vejs-spiller og har våben i angrebet, der gør, at han både er farlig i midtzonen og bredt i banen, siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

Jon Lindenchrone Andersen ser frem til at spille for SønderjyskE og få hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen.

– Jeg ser SønderjyskE som en stor klub med gode værdier og ambitioner om at nå helt til tops i den danske håndboldliga, og det er et miljø, hvor jeg godt kan se mig selv i. Jeg glæder mig til at blive en del af en ung trup med et dygtigt trænerteam og have et stærkt hjemmepublikum i ryggen. Jeg tror på, at dette skifte er det helt rigtige for min udvikling, siger den kommende SønderjyskE-spiller.

FAKTA
Jon Lindenchrone Andersen
Position: Højre back
Født: 2. januar 1997
Land: Danmark
Højde: 195 cm.
Vægt: 95 kg.
Tidligere klubber: Hærvejen HK, Ikast Håndbold, GOG


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus