én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sønderjyden Oliver Eggert tager til udlandet

Annonce

Oliver Eggert stopper i SønderjyskE Herrehåndbold efter denne sæson. Sønderjyden har fået mulighed for at tage på et udenlandseventyr.

Oliver Eggert har fået mulighed for at skifte til en udenlandsk klub, og derfor stopper sønderjyden i SønderjyskE Herrehåndbold efter denne sæson.

26-årige Eggert har med et stort SønderjyskE-hjerte været fem et halvt år i klubben – med en tur i TM Tønder undervejs – og til sommer er det slut i denne omgang.

– Oliver Eggert er en spiller, vi alle vil komme til at savne rigtig meget. Nu har han fået muligheden for at prøve sig af i udlandet, hvor han kan udvikle sig yderligere både som spiller og menneske. Han leverer altid 100 procent, men han har desværre haft mange småskader i denne sæson, som hele tiden har sat ham lidt tilbage. Nu er han ved at være helt klar igen, og vi glæder os over, at vi har ham til rådighed i resten af sæsonen. Når sæsonen er ovre, takker vi ham for den store indsats og siger farvel og måske på gensyn i Broager Sparekasse Skansen, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Oliver Eggert ser frem til et udenlandseventyr, men vil først og fremmest slutte godt af i klubben, der ligger hans hjerte så nært.

– Jeg har været rigtig glad for at være i SønderjyskE. Det er en dejlig klub, som har hjulpet mig med min udvikling. Nu er tiden til for mig og min familie at prøve noget nyt og komme på et eventyr, så jeg kan udvikle mig mere som håndboldspiller, og vi kan som familie. Jeg vil savne den fantastiske stemning i Broager Sparekasse Skansen, og jeg vil nu gøre alt for at gøre sæsonen ordentlig færdig, og vi sammen kan nå vores mål, siger Oliver Eggert.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke