Søg

Smalt nederlag i første slutspilskamp

Anders Gormsen, 17. april 2016, kl. 10:29

SønderjyskEs håndboldherrer skulle forsøge at levere overraskelsen mod grundspilsvinderne fra Team Tvis Holstebro i kamp 1 i slutspillet. Det så lovende ud i store dele af kampen, men til sidst måtte man se gæsterne løbe med sejren og de 2 point.

Der var slutspilsstemning allerede før kampstart blandt de forventningsfulde tilskuere i en fyldt Broager Sparekasse Skansen og de så to topmotiverede hold løbe på banen. Der blev spillet i højt tempo fra begge sider og intensiteten var ikke til at overse, der skulle kun gå godt to minutter inden dommerne havde to fingre i luften for at markere en udvisning til Magnus Gullerud. Det var ved stillingen 2 – 1 og godt undertalsspil sikrede at der også stod 2 – 1 på tavlen efter udvisningen.

Holdene fulgtes ad gennem det meste af første halvleg og efter 10 minutter stod der 5- 5, lidt senere straffede Tem Tvis Holstebro et par SønderjyskE fejl og hjemmeholdet måtte se gæsterne i front med 7 – 9 efter godt 19 minutter. Derefter fulgte 5 fantastiske minutter for de lyseblå. 7 – 9 blev vendt til 11 – 9. Pausestillingen lød på 12 – 10 og dermed var der lagt op til en spændende 2.halvleg.

Indledningen af de sidste 30 minutter stod i gæsternes tegn.  To minutter inde i halvlegen var der udlignet til 12 – 12 og efter 6 minutter smed Morten Henriksen et time-out kort for at få samling på spillet ved 14 – 16. Det havde omgående effekt, hjemmeholdet fik reduceret til 15 – 16 men kunne ikke holde TTH fra fadet. Efter 14 minutter var det igen helt lige, 18 – 18, men igen skabte gæsterne afstand, 18 – 20 med 12 minutter igen.

Hjemmeholdet hag på og reducerede til 19 – 20 og da en fremragende Anders Petersen snuppede et straffekast med 5 minutter tilbage formelig kogte det på tilskuerpladserne. Publikum bar spillerne frem men et par tekniske fejl i slutfasen blev dyre. 19 – 20 blev til 19 – 22, Spillerne viste stor moral og i stedet for at slå op i banen kæmpede spillerne til det sidste og det lykkedes at få reduceret til 22 – 23 inden slutfløjtet.

Det var en kamp hvor de lyseblå fik vist at  pladsen i slutspillet er fuld fortjent, men også en kamp hvor man så at alle fejl bliver straffet omgående, og det er der ikke råd til i kampe som disse


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus