Søg

Skjern venter

Anders Gormsen, 19. februar 2019, kl. 16:50

Der skal toppræstationer til fra alle mand, hvis der skal point med hjem fra Skjern i onsdagens ligakamp.

Det hele bliver ikke nemmere af at vi stadig er utrolig hårdt ramt på ressourcerne med skade og karantæne. Skjern er et utrolig godt besat hold med klassespillere på samtlige positioner så der skal præsteres lidt over evne hvis vi skal have succes mod de grønblusede.

Cheftræner Kasper Christensen har især fokus på én ting i kampen.

– Vi skal have stabiliseret vores forsvarsspil og etableret den base der har fungeret så godt for os langt hen ad vejen. Dermed skulle vi gerne få det nødvendige antal redninger og forhåbentlig udnytte det til kontraløb og nemmere scoringer.

– Angrebsspillet har i og for sig fungeret fint og vi har lavet det antal mål der skal til for at vinde kampen, men desværre lukket for mange ind.

– Det gælder om at gøre det så godt som muligt og fighte gennem alle 60 minutter og så må vi gøre status bagefter og se om det var nok til at hente point.

– Vi er stadig hårdt ramt med skader, Kristian Pedersen, Christian Jensen, Kasper Olsen, Chris Jørgensen sidder ude med skader og spiller med garanti ikke, det samme gælder for Frederik Ladefoged der er ude med karantæne. Derudover skal et par spillere testes inden kampen, blandt andet Mikkel Møller der fik et slag på knæet i den seneste kamp.

Skjern Håndbold – SønderjyskE spilles onsdag d. 20. februar kl. 18.30 i Skjern Bank Arena


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus