Søg

Sikkert videre i pokalturneringen

Anders Gormsen, 30. april 2016, kl. 11:37

Midt mellem slutspilskampene skulle SønderjyskE, fredag aften, et smut til Randers til 6. rundekampen i pokalturneringen, Santander Cup.

SønderjyskE lejren var spændt på kampen mod Randers, der jo som bekendt er den direkte oprykker til Ligan inæste sæson. Oven i det praktiserer randrusianerne et meget offensivt forsvar, som de lyseblå til tider har haft svært ved at komme igennem.

Det lykkedes fantastisk flot i fredagens opgør, hvor der blev noteret hele 34 scoringer til SønderjyskE og efter en pause stilling endte det med en forholdsvis sikker sejr på 27 – 34.

Cheftræner Morten Henriksen er da ganske godt tilfreds her dagen efter

– Jeg er naturligvis rigtig godt tilfreds med det videre avancement og stolt over at spillerne formår at holde fokus hele vejen igennem.

Det var en rigtig fin angrebskamp , hvor vi først får løst deres aggressive 6-0 forsvar og da de går frem i et lige så aggressivt 3-2-1 forsvar løser vi også det. Det bliver ikke særlig kønt og poleret håndbold, men i stedet en masse duel spil og 1-2 samarbejde.

Randers har svært ved at stå imod vores større fysik og højere tempo og efter det første kvarter styrer vi kampen ganske fint.

Spiller svinger lidt i kvalitet i perioder og 27 mål er nok lidt for mange at lukke ind, men vi bevarer hele tiden forspringet og spillerne var meget fokuserede på at det ikke skulle blive spændende til sidt og det synes jeg de løser meget flot – slutter han

Næste runde i Santander Cup spilles i begyndelsen af september,


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus