Søg

Sikker sejr mod Fredericia

Anders Gormsen, 16. august 2017, kl. 21:40

603

Onsdag aften stod den på håndboldtræningskamp i Broager Sparekasse Skansen mellem SønderjyskE og gæsterne fra Fredericia.

Der endte med en sikker sejr til det lyseblå ligamandskab over gæsterne fra 1. division.

Et pænt antal tilskuere var mødt op og de fik set at træningskampe ikke kun er for sjov. Allerede i det første minut måtte en Fredericia spiller ned og ligge, heldigvis var hurtigt på benene igen, men så var linjen lagt i SønderjyskE defensiven. Efter 9 minutter fik gæsterne det 3. straffekast, Thorsten Fries havde snuppet det ene, men denne gang blev der reduceret til 4 – 3.

Hjemmeholdet var foran med 9 – 7 i det 17. minut. Der blev forlangt time-out af SønderjyskE bænken og Aaron Mensing blev sat frem i et 5 – 1 forsvar. Det var medvirkende til at de lyseblå hurtigt kom på 13 – 9 og så var det FHK bænkens tur til at tage time-out i det 20. minut. De sidste 10 minutter af halvlegen sad SønderjyskE fuldstændigt på og  holdene gik til pausen med stillingen 17 – 10. Adam Nyfjæll spillede en forrygende halvleg at man sagtens kunne komme til chancer og mål, når tempoet blev sat i vejret.

I de første 15 minutter af 2. halvleg blev der mere eller mindre byttet mål, men fra det 17. til det 20. minut øgedes forspringet fra 24 – 17 til 28 – 17. Trænerbænken udnyttede muligheden til at få alle spillere i aktion og det hele endte med en sikker sejr på 32 – 23.

Aaron fejrede sin VM sølvmedalje med en fornem indsat og 5 flotte scoringer

Arkivfoto: JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus