én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang, og du kan nu sikre dig en plads på det lyseblå hold for den kommende sæson.

Du kan købe sæsonkort til SønderjyskE Herrehåndbold lige her.

Stjerneparade i stærk liga

Som vanligt er der masser af fed aktion i sigte, såfremt du sikrer dig et kort for sæson 2023/24. HTH Herreligaen er blandt de absolut bedste i verden, og med et sæsonkort kan du komme helt tæt på de store stjerner. Foruden vores egne lyseblå helte, kan du se frem til opleve nogle af klodens største håndboldprofiler, herunder Mikkel Hansen, Niklas Landing, Rasmus Lauge, Simon Hald, og mange flere, på nært hold. I forrige sæson lyste de røde lamper, bl.a., mod Aalborg Håndbold, og med et sæsonkort til SønderjyskE Herrehåndbold, er du naturligvis sikret deltagelse i disse særligt store kampe, hvor stemningen er helt i top.

Perlerække af fordele

Udover store stjerne og intens stemning, kan du glæde dig til en lang række unikke fordele, herunder bl.a. deltagelse i tre sæsonkortmøder inkl. en øl/vand, fødselsdagshilsen på storskærm, mulighed for at invitere fem venner med til en håndboldkamp inden den 24/12 og rabatvouchers til SønderjyskE samarbejdspartnere i app’en. Desuden belønnes du med en helt særlig sæsonkortholder ”pin”, du kan bære på trøjen og gøre til samlerobjekt for de kommende sæsoner. Ligeledes får du et fint klistermærke, der kan pryde køleskabet, bilen eller lignende. Se alle fordelene lige her.

Kom gratis med til kamp mod SG Flensburg-Handewitt

Køber eller fornyr du sit sæsonkort senest 2/7, sikrer du dig en plads til den helt ekstraordinære opvisningskamp mod selveste SG Flensburg-Handewitt. Holdet fra Nordtyskland tæller en række kendte danske spillere, herunder Kevin Møller, Johan Hansen, Mads Mensah, Emil Jakobsen og Lasse Møller. Samtidig er du også med i lodtrækningen om i alt fem kasser med seks flotte SønderjyskE vinglas.

Hvordan køber jeg et sæsonkort til SønderjyskE Herrehåndbold?

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bærer dg ad med at købe et sæsonkort på vores billetside, har vi udformet en lille guide, som du kan downloade her. Den hjælper dig hurtigt og nemt igennem købsprocessen.

Hvordan fornyr jeg mit sæsonkort til SønderjyskE Herrehåndbold?

Hvis du allerede var en del af holdet i sæson 2022/23, kan du let gentegne dit sæsonkort nu. Du logger blot ind på billetsiden, går under ”sæsonkort” og trykker ”forny et eksisterende sæsonkort”. Har du brug for lidt illustrationer af processen, kan du downloade en guide lige her. Har du en fast plads, du er glad for, kan den let blive din igen i 2023/24. 

Køb af plastikkort

Bemærk at du, ved køb af et plastikkort til 100,-, bedes afhente dette på administrationskontoret ved nærmere aftale og alternativt kan få det udleveret ved eventuelle ”kick off arrangementer”, træningskampe eller sæsonens første kampe.

Bemærk at sæsonkort fra forrige sæson ikke længere kan bruges.

Kontakt

Kontorets åbningstider er flg.: Mandag til torsdag 9.00 til 15.00 og fredag fra 9.00 til 14.00 og telefonerne er åbne mandag til torsdag 9.00 til 14.00 og fredag fra 9.00 til 12.00 (lukket på helligdage). 

Kontakt: mail post@soenderjyske.dk eller tlf. 74521499.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke