én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonens sidste hjemmekamp

Annonce

Onsdagens kamp mod KIF Kolding bliver den sidste i Broager Sparekasse Skansen i denne omgang, derefter venter en pokalkamp ude mod Rækker Mølle inden sæsonen blæses af.

Det altid lidt specielt når sæsonen går på held og vi skal tage afsked med flere spillere, men i første omgang gælder det spillet på banen og det er da også det der tæller mest for assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Det er selvfølgelig altid vemodigt når vi skal til at tage afsked, men inden da skal vi have arbejdet gjort færdig inde på banen. Det kræver at vi har fuld fokus på kampen i de 2×30 minutter og ingen tvivl om at vi vil gøre alt for at hente sejren.

– KIF kan med en sejr spille sig helt fri af nedrykning så vi er forberedt på at de kommer med alt hvad de har, for at forfølge den chance.

– Som altid har vi stor fokus på os selv og det vi skal byde ind med for at få point, men har naturligvis også forberedt os på KIF og deres måde at spille på. De er stærke i 7 mod 6 spillet så det skal vi have fundet løsningerne på og i det hele taget få justeret i forhold til deres styrker.

– For vores eget vedkommende vil vi som i de seneste kampe forsøge at lægge pres på modstanderen ved at løbe kontra og forhåbentlig kan vi ad den vej komme til nogle nemme scoringer.

– Ellers forventer jeg at det bliver en tæt kamp hvor begge hold vil kæmpe til det yderste for sejren,

SønderjyskE-KIF Kolding spilles onsdag d. 4 april kl. 18.30 i Broager sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke