Søg

Så gælder det Aalborg

Anders Gormsen, 11. maj 2019, kl. 20:52

Efter tirsdagens overraskende, men fuldt fortjente, sejr over TTH Holstebro er næste opgave Aalborg Håndbold på udebane i søndagens slutspilsopgør.

Overordnet set er der ikke rigtig noget der skal laves om i forhold til TTH kampen hvor spillerne på tur gik ind og tog ansvar og viste at selvom skadeslisten er næsten lige så lang som den kinesiske mur, så bliver der kæmpet til sidste sekund.

Hjemmeholdet fra Aalborg har tabt de seneste to opgør, hvilket står i stor kontrast til resten af sæsonen hvor holdet har været det mest stabile hold i ligaen og også endte på førstepladsen i grundspillet. Der er derfor heller ingen tvivl om at vi kommer til at møde et hold der kommer blæsende med fuld tryk fra start til slut.

Opgaven for holdet bliver at holde fast i de dyder vi så i tirsdagens kamp. Vi skal ramme det samme høje spillemæssige niveau som de lidt alternative opstillinger viste samtidig  med at de høje mentale styrke skal fastholdes.

Det gælder om at vi skal holde os inde i kampen så længe som muligt og så se hvor langt det rækker og forhåbentlig kan vi drille Aalborg, der også er ramt af skader.

Truppen er den samme som sidst så der er sparet lidt på træningen for ikke at slide de tilbageværende spillere mere end højest nødvendigt.

De lyseblå kan spille helt frit og kan med en ny overraskelse stadig holde liv i semifinale håbet. Det ser svært ud men vi ved også at SønderjyskE krigerne ikke giver sig uden kamp.

Aalborg Håndbold-SønderjyskE spilles søndag d. 12. maj kl. 16.00 i Gigantium Aalborg.

Foto: Jürgen Schadow


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus