Søg

Ny sejr over Skjern

Anders Gormsen, 4. maj 2016, kl. 7:41

Håndboldkampe mellem SønderjyskE og Skjern, i håndboldligaen, er som regel fyldt med spænding, mange mål højt tempo og godt håndboldspil og tirsdagens kamp i slutspillet var bestemt ingen undtagelse.

Det stod hurtigt klart at begge hold var kommet for at få point og startede som lyn og torden, i hvert fald angrebsmæssigt. Allerede efter 5 minutter var der scoret 8 gange, de 3 af dem signeret Kenneth Bach Hansen der trådte til fra start på højre fløj, 4 – 4 lød stillingen.

I det 10. minut kunne haluret ikke følge med længere og gik i sort ved 7 – 7, efter en indledning der var ved at tage pusten fra de 2103 tilskuere i en propfuld Broager Sparekasse Skansen. Stemningen var elektrisk fra start og blev endda mere intens efterhånden som opgøret skred frem.

I den sidste del af 1. halvleg blev der lidt længere mellem scoringerne, men det blev det ikke mindre spændende af. Ingen af holdene formåede på noget tidspunkt at være foran med mere end 1 mål og en super underholdende halvleg endte 14 – 14.

Starten af de sidste 30 minutter fulgte mønstret fra de første 30. Holdene skiftedes til at score og i det 34. minut viste tavlen 17 – 17. I den efterfølgende periode fik de lyseblå overtaget og var efter 37 minutter foran 20 – 17. Skjern forsøgte med en time-out, men hjemmeholdet fortsatte dominansen og øgede til 23 – 18 i det 41. minut. Publikum stod op og bar et sprudlende hjemmehold frem mod en ny triumf over Skjern.

Alligevel blev der spænding. 24 – 20 blev til 24 – 22 i undertal, men da et overtal derefter blev udnyttet til atter at komme 4 mål foran, 26 – 22, så der igen godt ud.

I slutminutterne havde SønderjyskE flere chancer for definitivt at lukke kampen, men havde svært ved at få bolden i mål. Der blev dog ikke tvivl om sejren og de 2 point og da kampen blev fløjtet af stod der 29 – 26 på tavlen og Broager Sparekasse Skansen eksploderede i jubel fra både spillere og publikum efter en ny triumf over Skjern.

Det var en helstøbt holdindsats der sikrede sejren, men især 2 spillere skilte sig positivt ud, Kasper Køser med 7 scoringer og Daniel Freyr Andresson der top pippet fra Skjern skytterne med mange store redninger.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus