Søg

Ny assistenttræner til SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 13. februar 2019, kl. 5:30

32-årige Rasmus Glad Vandbæk bliver ny assistenttræner for SønderjyskE Herrehåndbold i næste sæson.

Holdet til næste sæson er så godt som på plads, og nu har SønderjyskE Herrehåndbold også vished omkring, hvem der skal styre holdet fra sidelinjen.

I januar forlængede cheftræner Kasper Christensen sin kontrakt med yderligere to sæsoner, og nu ligger det fast, at Rasmus Glad Vandbæk bliver ny assistenttræner efter Claus Lyngsøe, der stopper efter denne sæson.

32-årige Rasmus Glad Vandbæk har sin unge alder til trods mere end ti års trænererfaring og har selv været aktiv som spiller i Skanderborg Håndbold og Vejle HK, og den erfaring er sammen med gode menneskelige egenskaber årsagen til, at han nu har fået en toårig kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold.

– Han har store håndboldfaglige egenskaber og en meget høj arbejdsiver. Vi kunne mærke ilden i øjnene på ham, når vi holdt samtaler med ham, og han brænder virkelig for håndbolden. Vi er lige nu i gang med en rigtig spændende sæson, som vi har fuldt fokus på, men jeg glæder mig samtidig til, at Rasmus skal være en del af SønderjyskE Herrehåndbold i den kommende sæson, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Kasper Christensen ser frem til samarbejdet med Rasmus Glad Vandbæk.

– Rasmus har både gode faglige og menneskelige egenskaber. Han er meget dedikeret og med hans allerede store erfaring, er jeg sikker på, at han bliver en super god sparringspartner for mig og ikke mindst spillerne. Han kan med sin erfaring som både træner og spiller give en masse gode input til vores unge hold, siger Kasper Christensen.

Rasmus Glad Vandbæk, der lige nu træner U18-drenge på Campus Vejle Sportscollege og er assistenttræner i dameligaklubben Aarhus United, ser frem til at blive assistenttræner i SønderjyskE.

– Jeg blev meget stolt, da jeg blev kontaktet af SønderjyskE, og jeg kunne efter samtalerne med klubben mærke, at det kunne blive rigtig spændende. SønderjyskE er en stor klub med en fantastisk hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

– Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Kasper Christensen, og jeg håber, at jeg kan være med til at føre SønderjyskE i slutspillet endnu en gang, siger Rasmus Glad Vandbæk.

 

FAKTA
Rasmus Glad Vandbæk

Blå bog
Født:
28. oktober 1986 (32 år)
Job: Lektor, Campus Vejle
Uddannelse: Cand. Merc. Aarhus School of Business, Aarhus University

Træner-CV
2018-2019: U18-drenge Campus Vejle og assistenttræner dameligaen, Aarhus United
2017-2018: U18-drenge Campus Vejle og assistenttræner for det kinesiske damelandshold
2016-2017: Assistenttræner og målvogtertræner i Herreligaen i Randers HH samtidig assistenttræner og målvogtertræner i Fredericia HK, 1. div. Damer
2015-2016: Cheftræner i Horsens HK 2. div. damer med oprykning til 1. div., cheftræner Horsens U18-piger liga
2014-2015: Træner for Horsens HK U18 piger liga
2008-2010: Assistenttræner og målvogtertræner Horsens HK dameliga.

Spiller-CV
Skanderborg Håndbold og Vejle HK, 1. division


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus