Søg

Nederlag i lokalopgøret

Anders Gormsen, 5. november 2017, kl. 21:25

660

Der var stopfyldt i Tønderhal 2 til lokalopgøret med SønderjyskE og TM Tønder i 888ligaen søndag aften

Ganske som ventet var der højt tempo og stor intensitet fra starten. Thorsten Fries der var med igen for de lyseblå startede med en redning og stod med en redningsprocent tæt på de 50 i de første 30 minutter. Mikkel Møller indledte scoringen i en målfattig første halvleg hvor ingen af holdene formåede at sætte sig afgørende igennem.

I det 10. minut måtte Alexander Hansen 2 minutter på bænken ved stillingen 3 – 3, men et godt undertalsspil førte til 4 – 4. Efter 11 minutter fik Kasper Olsen debut og startede med at trække et straffekast der udløste en scoring. Midt i halvlegen var de lyseblå 2 mand i overtal i næsten et minut, men formåede desværre ikke at udnytte dette.

Efter godt 25 minutter endte en lyseblå scoringspause på godt 8 minutter da bolden kom i kassen til 8 – 7. Med 40 sekunder tilbage blev hjemmeholdets Kristian Klitgaard præsenteret for det røde kort efter en farlig tackling på Christian Jensen og SønderjyskE scorede i det sidste sekund til pausestillingen 10 – 8.

Aron Mensing startede 2. halvleg med at brage 3 bolde i nettet og fik udlignet til 11 – 11. Efterfølgende blev det lidt sværere da hjemmeholdet gik frem i et mere offensivt forsvar. Efter 36 minutter tog Kasper Christensen time out ved 15 – 12 for at få styr på spillet igen og det lykkedes til dels også da Mensing blev sendt frem i 5 – 1 forsvar ved 16 – 13, men fejl i begge ender gjorde at vi var bagefter med 18 – 13 efter 43 minutter og igen smed SønderjyskE bænken det grønne time-out kort. SønderjyskE spillerne blev ved med at kæmpe for at komme tilbage i kampen og kom også op på minus 2 mål. 2½ minut før tid viste tavlen 24 – 22, men tættere på kom vi ikke. Det hele sluttede med et nederlag på 26 – 23 så nu gælder det om at komme op på hesten igen og være klar til kampen næste mandag når HC Midtjylland gæster Broager Sparekasse Skansen.

På plussiden tæller Aron Mensing, det spillede en stor kamp

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus