én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lørdagens udfordring hedder Skive fH

Annonce

Lørdag eftermiddag tager vi imod Skive fH i 5.runde af HTH Herreligaen og i kampen skal vi forsøge at følge op på den flotte præstation vi viste i udekampen mod Skjern.

På papiret er vi favoritter mod Skive, men med både Thomas Mogensen og Noah Gaudin ude med skader, skal de resterende spillere yde på øverste hylde for at få en sejr mod et rigtig fint spillende Skive hold. Skive har fået en ganske fornuftig sæsonstart med en sejr over Nordsjælland og senest to knebne nederlag til Mors-Thy og TMS Ringsted og cheftræner Jan Pytlick har da også resekt for lørdagens gæster.

– Op til kampen har vi kigget mest på os selv og de kompetencer vi har vist vi besidder og det er vigtigt at vi fortsætter de gode momenter. Basis for os er derfor et godt forsvar og i Skjern kampen viste vi for alvor hvad vi er i stand til i den ende af banen, når vi finder vores topniveau.

– Et af nøgleordene hedder omstillingsparathed. Ud over at vi har kigget på os selv har vi selvfølgelig også kigget på Skives stærke sider. De spiller et forsvar hvor de veksler mellem 5-1 og 6-0 og i deres angreb er de også i stand til at spille 7 mod 6, så vi skal være parat på mange forskellige opstillinger og gribe vores chancer.

– Vi skal være mentalt klar til kampen, som altid, men på hjemmebane skal vi præstere det yderste for os selv og naturligvis for de mange tilskuere der altid er klar til at bakke op.

– Det er naturligvis en streg i regningen at vi ud over Thomas Mogensen også må se bort fra Noah Gaudin. Til gengæld vil der være rigtig debut til August Wiger der efter at have siddet på bænken mod Skjern kommer ind og viser sig frem i Broager Sparekasse Skansen.

SønderjyskE-Skive fH spilles lørdag d. 24. september kl. 15.00 i Broager Sparekasse Skansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke