én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ligaens absolutte top besøger Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Når vi lørdag eftermiddag spiller kamp i HTH Herreligaen er det mod det ubesejrede tophold fra Sydfyn, GOG der er modstanderen.

GOG har vunde de første 7 kampe i den hjemlige turnering ganske ovebevisende og med en samlet målscore på 240 mod 199, Samtidig går det også rigtig godt I EHF Cuppen hvor det er blevet til en flot sejr i gruppespillet over Medvedi.

Der er klassespillere på samtlige pladser hos de gule og vi skal levere på højeste plan i samtlige 60 minutter får at have en chance for point. Vi går som altid efter sejren men er godt klar over at det blive mere end almindelig vanskeligt og det er da også noget cheftræner Jan Pytlick er helt på det rene med.

– Selvfølgelig går vi efter sejren, men lige så vigtigt er det at vi efter kampen kan sige til hinanden at vi lykkedes med det vi har sat os for. Så må vi se hvor langt der bærer os. Den største fokus er atter på os selv og vi skal vise noget spil vi kan arbejde videre med i de næste kampe.

– Vi skal lykkes med de ting det kiksede i Ribe-Esbjerg kampen, hvor vi var alt for uskarpe, især i vores afslutninger. En uskarphed der blev taget med ned i den anden ende og det er der helt sikkert ikke råd til mod GOG. Vi skal have stor fokus på at minimere vores fejl og sørge for at vores udfald bliver så korte som muligt. GOG er nok det bedste hold til at udnytte modstandernes svagheder og udfald. Vi har set og oplevet på egne kroppe at man er godt med, og i løbet af 3-4 minutter kan man været bagefter med ligeså mange mål.

–  Vi skal turde spille spillet og blive ved med at udfordre GOG hvis vi skal have en chance mod et rigtig, rigtig stærkt hold.

Der har været lidt sygdom i truppe, men vi forventer at alle, på nær de langtidsskadede, er klar til opgøret.

SønderjyskE-GOG spilles lørdag d. 23. oktober kl. 16.10 og har du ikke været så heldig at få billet kan kampen følges direkte på TV2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke