Søg

Knebent nederlag mod mestrene

Anders Gormsen, 19. august 2017, kl. 20:43

Arena Aabenraa blev indviet med fynd og klem og SønderjyskEs håndboldherrer var inviteret med til festen, det skete med en kamp mod Danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold.

Kampen fik en ganske livlig start hvor begge hold kom med stor fysik i både angreb og forsvar. Selvom Aalborg spillerne er nogle velvoksne drenge og stiller med et kompakt 6-0 forsvar lykkedes det for de lyseblå at bringe sig foran med 4-2 efter 9 minutter. En udvisning til Mattias Thynell blev udnyttet af gæsterne til at udligne til 4- 4 og senere bringe sig foran 4 – 5.

Det fik trænerbænken til at forlange time-out og en via Aalborg udvisning blev stillingen forandret til en SønderjyskE føring på 6 – 5. I resten halvlegen fortsatte holdene det tætte parløb og efter en godkendt halvleg gik spillerne til pause men en føring på 11 – 10 til SønderjyskE.

SønderjyskE startede 2. halvleg i undertal, men formåede at holde fast i føringen på 11 – 10. Halvlegen fik en målfattig start og efter knap 12 minutter blev der igen forlangt time-out af SønderjyskE. Da viste tavlen 14 – 15 efter en periode hvor der blev brændt lidt rigeligt på Aggerfors i Aalborg målet. Mensing blev sendt frem i et 5 – 1 forsvar og midt i halvlegen var det igen helt lige 16 – 16.

Et undertal blev godt overstået og efter godt 21 minutter skaffede Christoffer Fors igen en SønderjyskE føring efter en scoring på straffekast, 19 – 18. Aalborg udlignede på et straffekast, fik føringen på et kontraangreb og øgede med det 3. mål i træk til 19 -22. Da var der spillet 27 minutter og det så ud til at kampen var afgjort. Det er håndboldkampe imidlertid ikke når SønderjyskE er den ene af aktørerne. De gode dyder slog igennem og på flot fight kom holdet på 21 – 22 efter 28.50 minutter. Aalborg var på bolden, men brændte og de lyseblå fik chancen for at udligne. Der blev forsøgt med 7 – mod 6, men det sidste forsøg løb ud i sandet og dermed endte en spændende kamp med et knebent nederlag på 21 – 22 mod de danske mestre.

Mattias Thynell blev lyseblå topscorer med 5 mål, men det kunne være blevet til endnu flere scoringer, hvis ikke han havde været decideret uheldig med 4 kanonkugler på træværket. Thorsten Fries bød ind med mange redninger og spillede også en fin kamp.

Foto: Kåre Hangaard


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus