Knebent nederlag i målrigt opgør

Efter en sejr på Mors hvor spillet ikke fungerede skulle vi i udekampen mod Fredericia højne niveauet hvis vi ville bevare chancen for point på en svær bane.

Indsatsen kan vi bestemt ikke klage over, men hvor vi i de første kampe i sæsonen har haft fint styr på forsvar og målmandsspil, var det i den ende af banen at kampen blev tabt. Angrebsspillet fungerede rigtig fint og Andreas Lang var en evig trussel for hjemmeholdets forsvar og kunne gå fra banen som topscorer med  11 mål på 12 forsøg, men som 32 mål vidner om var offensiven på et højt niveau.

Vi havde rigtig svært ved at stå imod Fredericias hurtige tempo på de hurtige opgiverkast og deres hurtige fodrappe spillere. Målmændene havde bestemt ikke gode betingelser og vi måtte går fra banen med sølle 3 redninger og så bliver det simpelthen for svært at vinde i ligaen.

Kampen var tæt fra start til slut og spillerne gav sig fuldt ud i en levende kulisse. Vi var foran med 8-12 efter 20 minutter men gik til halvleg ved 16-16.

De sidste 30 minutter blev en spændende affære og med 2 minutter tilbage var det helt lige 32-32, men desværre var de to sidste scoringer signeret hjemmeholdet og vi måtte gå fra banen med et nederlag på 34-32.

Fredericia Håndbold – SønderjyskE 34-32 (16-16)

SønderjyskE : Andreas Lang 11, Noah Gaudin 6, Kasper Kisum 3, Jacob Bagersted 3, Kristian Stranden 3, Tobias Møller 3, Morten Bjørnshauge 2, August Wiger 1.

Fredericia Håndbold : Kristian Stoklund 8, Martin Bisgaard 7, Kasper Young 4, Anders Martinusen 4, Reiner Taboada 4, Nikolaj Nielsen 2, James Scott 2, Nicolaj Nørager 1, Rasmus Ejlersen 1, Einar Olafsson 1.