Søg

Kenneth Bach: Farvel og forhåbentlig på gensyn

Per Jessen, 15. november 2017, kl. 5:30

246

Fløjspilleren Kenneth Bach Hansen er i gang med sin foreløbig sidste sæson i SønderjyskE Herrehåndbold.

Kenneth Bach Hansen har klubrekorden for flest spillede kampe i SønderjyskE, men den 25-årige fløjspiller vil den kommende sæson gerne prøve sig af i andre omgivelser.

– Jeg har været rigtig glad og stolt over at spille i den lyseblå trøje, og jeg føler, at SønderjyskE er min klub, men nu skal der ske noget nyt. Derfor har jeg valgt at søge andre veje efter denne sæson. Det er ikke et farvel, men på gensyn, da jeg håber, at jeg en dag kan vende tilbage, siger Kenneth Bach Hansen.

Sports- og salgsdirektør Simon Hajdu Lindhardt fremhæver Kenneth Bach Hansen som en stor personlighed og en spiller med et godt humør. En spiller, som altid løber den ekstra meter for SønderjyskE.

– Da Kenneth informerede mig om, at han ville prøve noget andet, så gjorde det til at starte med ondt, men jeg kan efterfølgende godt forstå, at Kenneth har brug for at få nogle håndboldoplevelser andre steder end her i SønderjyskE. Han vil altid være mere end velkommen, hvis han ønsker at vende hjem, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Kasper Christensen udtrykker både ydmyghed og stolthed over samarbejdet med den populære fløjspiller.

– Jeg er stolt af at have været træner for Kenneth. Han er indbegrebet af vilje og stærk træningsmentalitet. Kenneth er et samlingspunkt i omklædningsrummet, en forgangsmand på træningsbanen og en type der, aldrig sætter sig selv over holdet. Jeg tror, Kenneth har godt af at prøve en anden klub. Jeg ser et uforløst potentiale i ham, og den klub, der får æren af Kenneth, får en topprofessionel håndboldspiller, siger Kasper Christensen.

Der er dog fortsat mange kampe tilbage til at udbygge klubrekorden for Kenneth Bach Hansen, og han ser frem til resten af sæsonen, indtil sønderjyden siger farvel og forhåbentlig på gensyn.

– Jeg vil gerne takke alle omkring holdet, de frivillige, sponsor og fans, som har gjort den fantastiske hjemmebane Broager Sparekasse Skansen til det bedste sted at spille i Danmark. Jeg vil give alt, hvad jeg har resten af sæsonen og forsøge at slutte så godt af som muligt af sammen med holdet, siger Kenneth Bach Hansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus