Søg

Hamann-Boeriths til SønderjyskE

Jacob Ravn, 6. januar 2019, kl. 5:30

Playmaker Lasse Hamann-Boeriths skifter i næste sæson til SønderjyskE Herrehåndbold på en treårig aftale.

Der er en ny playmaker på holdkortet, når SønderjyskE Herrehåndbold starter op i næste sæson.

21-årige Lasse Hamann-Boeriths, der i denne sæson tørner ud for TM Tønder i 1. division, skifter til SønderjyskE på en treårig kontrakt, hvor han skal fortsætte den gode udvikling, han er inde i.

– Lasse er en spiller, som jeg har fulgt igennem flere sæsoner. Han er virkelig modnet som spiller, og han fik i sin tid i Skjern Håndbold bygget godt på sin fysik. Lasse er super seriøs og vil gå igennem ild og vand for håndbolden, og derfor passer han godt ind i vores miljø. Jeg glæder mig til at være med til at flytte Lasse yderligere og se ham bygge på de skridt, som han har taget det seneste års tid i TM Tønder, siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

Den unge playmaker ser frem til de nye udfordringer, der venter i SønderjyskE og i ligaen.

– For mig er SønderjyskE det helt rigtige valg i min udvikling. Jeg ser frem til at blive en del af en rigtig god klub med en virkelig god hjemmebane, hvor der altid er god opbakning i Broager Sparekasse Skansen. Jeg ser frem til at blive en del af et rigtig godt hold og et godt træningsmiljø med et dygtigt trænerteam. Jeg glæder mig meget til at flytte til Sønderborg og blive en del af SønderjyskE, siger Lasse Hamann-Boeriths.

FAKTA
Lasse Hamann-Boeriths
Født:
15. maj 1992 (21 år)
Position: Playmaker
Højde: 191 cm.
Vægt: 95 kg.
Tidligere klubber: Sydstjernen Aabenraa, SINE Efterskole, Drammen Håndboldklub, Skjern Håndbold, TM Tønder.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus