Søg

Grundspilsvinderne er første opgave i slutspillet

Anders Gormsen, 16. april 2019, kl. 17:27

Onsdag aften bliver slutspillet kastet i gang når Aalborg Håndbold kommer på besøg i Sønderborg og Broager Sparekasse Skansen.

Der er lagt op til håndboldfest for de lyseblå der lige akkurat kom med i slutspillet og nu spiller mod de andre tophold i ligaen og selvom vi måske nok er outsidere er der ingen tvivl om at hele truppen vil kæmpe til det yderste for at lave rav i gaden og hente så mange point som muligt.

Onsdagens modstander blev vinder af grundspillet 41 point og et plus på målkontoen med 104, ligaen absolut højeste.

Vi kæmpede os med i det gode selvskab efter en rigtig fin sæson og selvom det var en scoring i de sekunder der gjorde udslaget er slutspilspladsen helt fortjent med 23 point for 26 kampe.

Aalborg var vores første modstander i sæsonen og vi tog fra Aalborg med et nederlag på 29-24. En kamp der var helt lige i de første 30 minutter men hvor Aalborg i de sidste 30 var skarpest.

I hjemmekampen måtte vi igen se os slået, men denne gang pressede Aalborg gennem hele kampen og det var først i de døende minutter gæsterne trak fra.

Aalborg holdet er spækket med store profiler på alle pladser ikke mindst en vanvittig stærk keeper duo, men der er godt besat på alle positioner. Holdet topscorer er Omar Ingi Magnusson med hele 129 mål, men vores egen Aaron Mensing ligger trods alt foran på listen med 143 scoringer.

Denne gang bliver det spændende at se om vi kan tage point mod et yderst stærkt og fysisk godt Aalborg hold. Gæsterne har vundet de seneste fem kampe og ikke tabt i ligaen siden d. 13 februar, så det er et hold i slutspilsform der kommer på besøg.

Hvis vi skal gøre os håb om point skal alle SønderjyskE dyder findes frem, med fight, vilje og kollektiv sammenhold. Samtidig er det bydende nødvendig at vi er klar fra start og at alle spillere rammer dagen og holder konceptet i alle 60 minutter.

Cheftræner Kasper Christensen siger følgende om kampen

– Hvis vi skal lykkes med rigtig mange ting for at hente point, men med pladsen i slutspillet blev det første delmål nået og nu kan vi spille frit.

– Vi skal kort sagt smide hæmningerne og spille der ud af, der er intet pres på os til forskel fra de hold vi møder der alle kan tillade sig at være skuffede hvis ikke de når en semifinale.

– Vi har trænet godt og har alle mand klar, hvis vi ser bort fra Chris Jørgensen og Christian Jensen så vi er fulde af fortrøstning og går ind til kampen med en god fornemmelse ikke mindst efter den seneste hjemmekamp mod Aalborg hvor vi spillede rigtig godt og med lidt held havde hentet sejren.

– Skal vi have succes onsdag aften skal vi have styr på Aalborgs kontrafase og det gør vi bedst ved at omsætte vores chancer fornuftigt og få gang i stængerne i returløbet, men det er nemmere sagt end gjort.

SønderjyskE – Aalborg spilles onsdag d. 17. april kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen

Foto: Jürgen Schadow


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus