én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Grundspillets vinder tager imod

Annonce

Lørdag aften skal håndboldherrerne forsøge at følge op på den flotte indledning på slutspillet, når GOG tager imod til opgøret i 2. runde.

Holdene har mødt hinanden 2 gange i denne sæson, med en sejr til hver på egen hjemmebane og med den form fynboerne har vist indtil videre skal vi ramme vores absolutte topniveau for at have en chance for at hente point.

Den første kamp på fyn endte med et nederlag på 35-27 efter en kamp hvor vi var godt med i starten, men hvor GOG trak fra. Omvendt var det i det seneste opgør i Broager Sparekasse Skansen hvor vi efter en fantastisk god præstation kunne juble over sejren på 32-28.

Nu gælder det så slutspillet og cheftræner Jan Pytlick glæder sig til opgøret.

– Det bliver sindssygt spændende og vi glæder os helt vildt til kampen. Efter sejren over BSH går vi naturligvis ind til kampen med en god fornemmelse, men er også klar over at kampen på udebane mod grudspillets vinder bliver en kæmpe opgave. Skal vi have mulighed for point kræver det at vi rammer vores absolut højeste niveau og som før kampen mod BSH har vi haft stor fokus på os selv.

– Det betyder dog ikke at vi ikke også har kigget på GOGs styrker. I forhold til kampen i Broager Sparekasse Skansen ser det ud til at Mathias Gidsel er steppet et trin eller to op, og vi skal prøve at får styr på hans kantspil og gennembrud ligesom vi skal have stor opmærksomhed på Morten Olsen og det er kun to af mange profiler. Vi kan ikke holde dem helt fra fadet, men vi skal forsøge at forstyrre dem så meget som muligt,. Derudover skal vi passe godt på bolden, forstået på den måde at vi skal passe på at vi ikke forærer dem alt for mange kontramål.

– For begge hold gælder det om at få point i forhold til en semifinale plads og for vores eget vedkommende er der rigtig meget pres på, da vi ikke har point med fra grundspillet, men vi har som altid en god tro på egne evner og så må vi se hvor langt det rækker.

Bortset fra Jon Andersen og Nikolaj Vinther er truppen komplet og klar til kampen der kan følges på TV2 Sport med optakt fra kl. 176.50.

GOG-SønderjyskE spilles lørdag d. 17. april kl. 18.00 i Phønix Tag Arena.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke