Søg

Frederik Børm bliver SønderjyskE anfører

Anders Gormsen, 5. august 2017, kl. 14:03

SønderjyskEs håndboldherrer ændrer lidt på proceduren til den kommende sæson og udnævner Frederik Børm til holdets anfører.
De seneste par sæsoner har de lyseblå ikke haft nogen officiel anfører titel, men det ændres der altså på nu.

Det er der, i følge cheftræner Kasper Christensen, flere grunde til

– Det er bestemt ikke tilfældigt at valget falder på Frederik. Han har, især i sidste sæson, haft en rolle som anfører og nu gør vi det officielt. Han har gennem de seneste 2 sæsoner udviklet sig kolossalt, både som spiller men også på det menneskelige plan. Frederik er en kriger der har udviklet sig til at blive en lederskikkelse der nyder stor respekt hos alle i truppen, spillere såvel som ledere.

Han er fantastisk til at tale med de etablerede spillere i toppen af hierakiet og samtidig også fantastisk til at tage imod og hjælpe de nye, unge spillere i truppen og er altid parat til at give fra sig.

På banen skal han fungere som trænerstabens forlængede arm, hvilket han har bevist at han mestrer.

Det betyder naturligvis også meget at han er en type der står som et lysende eksempel på alle de værdier og den kultur der er så vigtig for SønderjyskE –

Den nyudnævnte anfører er naturligvis glad for tilliden

– Jeg er beæret, stolt og taknemmelig over det ansvar jeg har fået. Jeg har ikke tænkt mig at lave ret meget om på min væremåde, hverken på eller uden for banen, jeg går altid fuldt og helt ind i tingene og det bliver jeg selvfølgelig ved med.

I rollen som anfører får jeg naturligvis også et ansvar at hierakiet og rollefordelingen er på plads, det er en opgave jeg er ydmyg over for og ser frem til at være med til at løfte – siger Frederik Børm fra træningslejren i Ungarn.

Foto: JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus