Søg

Flot start på en ny sæson.

Anders Gormsen, 31. august 2017, kl. 22:28

SønderjyskE og Skanderborg tog torsdag aften hul på den nye sæson i 888ligaen, da de to hold tørnede sammen i Broager Sparekasse Skansen.

Der var lagt op til et tæt opgør, som det sædvanligvis er mellem de to hold og det blev indledningen også, men man fornemmede at hjemmeholdet kom med mest fight.

Der var ild i øjnene på de lyseblå spillere og det blev også hurtigt synligt for tilskuerne.

Allerede efter 1.26 minutter havde begge hold scoret en enkelt gang og da Thorsten Fries nappede et straffekast ved 2 – 1 med en spiller i undertal og Mikkel Møller kort efter scorede til 3 – 1 var sæsonen for alvor skudt i gang. Midt i halvlegen viste tavlen 6 – 6, men 3 minutter efter bar Aaron Mensing selv op ad banen og kanonerede bolden i nettet til 9 – 6. Ved 10 – 8 opstod der en mindre scoringspause fra begge hold, men den blev brudt af Frederik Børm med en scoring til 11 – 8 efter godt 26 minutter.

En god 1. halvleg blev afsluttet med en scoring af Claus Kjeldgaard til en fortjent pauseføring på 12 – 8.

Gæsterne kom umiddelbart bedst i gang efter pausen og efter 8½ minut var stillingen ændret til 14 – 13, da Simon Kristiansen blev liggende efter at have knaldet baghovedet i gulvet.

Det forårsagede en SønderjyskE time-out og det havde den ønskede effekt. I det 12 minut var de lyseblå igen foran med 4 mål, 18 – 14 og resten af kampen var helt og aldeles SønderjyskEs.

Forspringet blev støt og roligt øget og det hele endte med en stor og fortjent sejr på 28 – 20.

Topscorer for SønderjyskE blev Mikkel Møller med 6 mål.

Det var en kamp hvor Kasper Christensens tropper viste en fantastisk gejst og vilje, angrebsspillet havde fart og flow og hvor Thorsten Fries havde gode arbejdsbetingelser bag et aggressivt  forsvar.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus