Søg

Èn god halvleg var ikke nok

Copus, 18. februar 2016, kl. 23:30

Trods en god indsats i de sidste 30 minutter lykkedes det ikke at får point mod KIF Kolding København i torsdagens opgør i Boxer Herreligaen

Det startede skidt for SønderjyskE, der efter knap 8 minutter var bagud med 1 – 4 og Morten Henriksen forlangte time-out for at få styr på spillet. Hjemmeholdet havde svært ved at finde offensive løsninger over for et stærkt KIF forsvar og selvom det blev lidt bedre i løbet af halvlegen lykkedes det ikke at få reduceret gæsternes føring. Stillingen til halvleg lød på 8 – 12.

Fra starten af 2. halvleg var indsatsen hos de lyseblå bedre, men det lykkedes ikke at hale ind på gæsterne, der var foran 13 – 17 efter 41 minutter. 3 SønderjyskE scoringer i træk sørgede imidlertid for spænding og da Claus Kjeldgaard udlignede til 18 – 18 i det 51. minut var taget ved at løfte sig på en fuldstændig udsolgt Broager Sparekasse Skansen. 6 minutter før tid stod der 19 – 19 på tavlen og man anede en overraskelse. I slutminutterne var desværre gæsterne der var mest koldblodige og da de lyseblå ikke fik scoret mere i kampen endte det med et nederlag på 19 – 22.

Den gode indsats i 2. halvleg var lovende frem mod mandagens særdeles vigtige opgør i Skive, men kampen viste som helhed at der stadig er ting at arbejde med, hvis slutspillet skal blive en realitet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus