Søg

Det var nærmest tragisk

Anders Gormsen, 12. september 2018, kl. 16:47

Tragisk er et stort ord at bruge når det drejer sig om nederlag i sport, men skæbnen var hård ved os da vi måtte tage hjem fra Århus efter et nederlag på 27 – 26 efter en scoring af hjemmeholdet i allersidste sekund.

Kasper Christensens tropper spillede ellers en kamp hvor næsten alt fungerede efter planen, det eneste der manglede var lige at snøre sækken til sidst. Det er da også den følelse cheftræneren står med her dagen efter.

– Det er et af de nederlag der gør ekstra ondt, netop fordi vi spillede en rigtig god kamp – siger han og uddyber – Vi dækker fantastisk godt op og gør det svært for Århus skytter at komme til fadet, når vi lige ser bort fra Sebastian Henneberg. Vi spiller rigtig godt i spillet 6 mod 6 og har rent faktisk sejren i vores hænder med en føring på 2 mål 2½ minut før tid og her skal vi naturligvis afgøre kampen til vores fordel. I stedet laver vi et par dumme fejl der bringer Århus ind i kampen igen og da en returbold, der resulterer i en scoring af hjemmeholdet 2 sekunder før tid må erkende at det ikke blev til point denne gang.

Når vi nu får sundet os og ser kampen igennem igen vil vi se at rigtig, rigtig mange af de ting vi havde aftalt lykkedes og det er positivt at vi kan holde konceptet i så lang tid på en svær udebane – slutter en skuffet træner.

Næste kamp for de lyseblå spilles på lørdag kl. 16.10 i Broager Sparekasse Skansen mod KIF Kolding, så mød op og støt drengene så vi igen kan få point på kontoen.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus