Det rakte ikke til point

Der var lidt for meget af det hele. Lidt for mange tekniske fejl, lidt for mange udvisninger, lidt for mange straffekast og lidt for mange mål til TTH sådan må facit lyde efter efter mandagens udebanenederlag.

I lang tid så det ellers ud til at det var en kamp hvor vi godt kunne løbe med begge point, Vi startede rigtig godt og var i kampens indledning foran med et par mål og efter 12 minutter endda i front med 5.8 i en periode hvor der var muligheder for at trække yderligere fra. Desværre fik vi produceret tekniske fejl og uskarpe afslutninger så i stedet var det TTH der udnyttede mulighederne. 5-8 blev til 8-8 inden vi igen vi etableret en 3 målsføring og atter inviterede hjemmeholdet ind i kampen. Efter 13-13 skiftedes holdene til at score i de sidste 5 minutter og dermed lød stillingen til pause på 16-16.

I de første 15 minutter af anden halvlev fortsatte det tætte parløb, dog med os i front det meste af tiden, men fra 24-24 var det hjemmeholdet der havde momentum og da tavlen viste 28-25 med 9 minutter igen så det svært ud. Jan Pytlicks tropper kæmpede dog ufortrødent videre og kunne i det 55. minut udligne til 29-29. I slutfasen manglede vi dog den fornødne ro og koldblodighed og med 3 TTH scoringer i træk måtte vi se os besejret i en kamp hvor vi havde chancer for mere.

Målscorere for SønderjyskE:  Kristian Stranden 6, Tobias Møller 5, Oliver Eggert, Nikolai Vinther og Morten Bjørnshauge hver 3, Thomas Mogensen, Sveinn Johannsson oh Jon Andersen hver 2, Frederik Ladefoged, Marcus Dahlin og Noah Gaudin hver 1.

Redninger: Josip Cavar 9

Målscorere for TTH Holstebro: Kay Smits 13, Jonas Porup, Allan Damgaard og Magnus Bramming hver 4, Christoffer Cichosz 3, Jeppe Faurholt og Aaron Mensing hver 2.

Udvisninger: TTH 2, SønderjyskE 5.

Straffekast: TTH 7, SømderjyskE 3.

Lørdag D. 6. April 14:00