Søg

Der skal hyldes og tages afsked i sæsonens sidste hjemmekamp

Jacob Rasmussen, 6. maj 2019, kl. 13:30

Når SønderjyskE får besøg af TTH i sæsonens – måske – sidste hjemmekamp, skal der hyldes og tages afsked med dem, der stopper i SønderjyskE.   

I morgen går det løs i Broager Sparekasse Skansen, når SønderjyskE tager imod Team Tvis Holstebro. Kampen er sæsonens sidste på hjemmebane – med mindre de lyseblå formår at få skovlen under to af de tre giganter, de deler slutspilspulje med.

I den forbindelse vil der ved morgendagens kamp blive taget afsked med Claus Lyngsøe og de spillere, der stopper i SønderjyskE, når indeværende sæson er omme. Det gælder Henrik Nordlander, Thorsten Fries, Martin Kærgaard, Rasmus Nielsen, Chris Jørgensen og Alexander Hansen.

Det er nogle kæmpe personligheder, der siger tak for denne gang. Det bliver et farvel til en træner og nogle spillere, der har givet alt, hvad de havde, for SønderjyskE – både på og uden for banen – og de har alle medvirket til, at de lyseblå i øjeblikket spiller slutspil.

Så glem ikke at komme i Broager Sparekasse Skansen i morgen, så vi i fællesskab kan hylde og give dem mulighed for at sige ordenligt farvel til Danmarks bedste hjemmebane.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus