Søg

Dejlig sejr på svær udebane

Anders Gormsen, 9. marts 2019, kl. 10:23

De lyseblå krigere stod for presset og hentede en yderst kærkommen sejr i den svære udekamp mod Mors-Thy, et sted vi normalt har svært ved at vinde.

Der var kamp om alle bolde fra kampens start og ingen af holdene formåede at trække fra. Midt i halvlegen havde vi en føring på to mål 4-6, den blev dog hentet og med 5 minutter tilbage af halvlegen var det igen helt lige 9-9.

De sidste fem minutter var de lyseblå skarpest og gik til pause foran 10-13, ikke mindst på grund af en storspillende Oliver Eggert der sled og slæbte i bagkæden og Thorsten Fries der trods skavanker stod en fremragende halvleg.

De sidste 30 minutter startede rigtig godt og føringen blev øget til 13-18 kort inde i 2. halvleg. Hjemmeholdet bed fra sig og kom på 18-19 efter 45 minutter.

De lyseblå gik over til  7 mod 6 i angrebsspillet og Kristian Pedersen afløste Thorsten Fries i målet. Han kvitterede med at redde de første 6 afslutninger og blev dermed en af de kampafgørende elementer.

I en yderst nervepirrende afslutning hvor begge hold sloges som gale holdt Kasper Christensens tropper igen hovederne kolde og kunne til slut juble over sejren på 23-25, der betyder at drømmen om slutspillet endnu lever.

Oliver Eggert blev SønderjyskE topscorer med 7 mål og Kristian Pedersen sluttede med 8 redninger på 13 forsøg.

Arkivfoto: Jürgen Schadow


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus