Søg

Dejlig og fortjent revanche mod Ribe-Esbjerg

Anders Gormsen, 16. april 2018, kl. 21:18

696

SønderjyskE havde revanche til gode efter to nederlag til Ribe-Esbjerg i grundspillet i 888ligaen, da holdene tørnede sammen i mandagens opgør i kvalifikationsspillet.

Det lykkedes også efter en fantastisk flot indsats hvor man overtrumfede hjemmeholdet på gejst og vilje og derfor kunne spillerne i lyseblåt juble over en fortjent sejr på 22 – 28.

Der skulle gå knap 5 minutter før kampens første scoring faldt på et mål af Alexander Hansen. Efter godt 6 minutter stod der 2 – 3 og derfra var vi i front resten af kampen. Midt i halvlegen var føringen stadig på 1 mål 7 – 8, men i den sidste halvdel af halvlegen blev den føring stille og roligt udbygget til pausestillingen, 10 – 17.

I løbet af de sidste 30 minutter holdt Kasper Christensens tropper fast i den gode fight og selvom hjemmeholdet kom på 21 – 25 med 5 minutter igen blev der ikke rystet på hånden så en sikker og fortjent sejr på 22 – 28 kom i hus.

Dermed er vi nu på 5 point i kvalifikationsspillet efter 2 sejr i de 2 første kampe. Topscorerværdigheden bliver delt af Mikkel Møller og Christian Jensen der begge scorede 7 gange.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus