Søg

Cheftræneren tager to år mere

Jacob Ravn, 22. januar 2019, kl. 5:30

Cheftræner Kasper Christensen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold med yderligere to sæsoner.

Et nik og et hurtigt håndslag.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt og cheftræner Kasper Christensen behøvede ikke engang at drikke en kop kaffe, inden de var enige om en forlængelse af cheftrænerens kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold.

33-årige Kasper Christensen, der blev forfremmet fra assistenttræner til cheftræner i sommeren 2017, har for længst overbevist om sine trænerevner, og han og klubben er nu blevet enige om at forlænge kontrakten med yderligere to sæsoner, så den nu løber frem til sommeren 2021.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at det er lykkedes at holde Kasper Christensen i klubben.

– Kasper har imponeret mig lige siden, han kom til klubben. Han har et meget højt håndboldfagligt niveau, han er stærk i sin kommunikation både over for truppen og de kommercielle samarbejdspartnere, og så knokler han bare 24 timer i døgnet og passer på den måde værdimæssigt rigtig godt til SønderjyskE. Jeg ser frem til et spændende og udbytterigt samarbejde med ham, siger sportsdirektøren.

Cheftræneren ser frem til at fortsætte den gode udvikling i de kommende sæsoner.

– Jeg er utrolig glad for at fortsætte yderligere to år i SønderjyskE. Jeg kan i høj grad identificere mig med projektet hernede, og jeg er ligeledes faldet rigtig godt til i Sønderborg. Jeg har nu været i SønderjyskE i fire sæsoner, og klubben betyder rigtig meget for mig. Det gør mine medtrænere og alle lederne omkring holdet også, og det har været min klare førsteprioritet at fortsætte her.

– Jeg synes, at vi i hele 2018 har været i en stærk udvikling, og jeg ser en meget spændende fremtid for holdet. Særligt på grund af den fantastiske opbakning, vi altid får i Broager Sparekasse Skansen, siger Kasper Christensen.

Mens cheftræneren har valgt at fortsætte, har assistenttræner Claus Lyngsøe meddelt, at han ikke ønsker at tage imod klubbens tilbud om en forlængelse af den kontrakt, der udløber til sommer.

– Vi ville gerne have fortsat samarbejdet, men efter en god dialog har han valgt at takke nej til en forlængelse. Nu gør vi sammen arbejdet færdigt i denne sæson, og derefter skal Claus have stor tak og et skulderklap for det store stykke arbejde, han har leveret igennem halvanden sæson i klubben. Nu kan vi stille og roligt begynde at kigge på, hvem der så skal være ny assistenttræner i næste sæson, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

SønderjyskE-holdet er i øjeblikket i gang med vintertræningen, inden det igen går løs i ligaen fra den 2. februar, hvor SønderjyskE hjemme i Broager Sparekasse Skansen møder Skanderborg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus