Søg

BSV var en klasse for sig i ærgerligt nederlag

nicolai, 30. september 2017, kl. 18:27

 SønderjyskE tog i dag imod BSV hjemme i en næsten udsolgt Broager Sparekasse SKANSEN. Gæsterne viste klassen og sejrede med 35-25.

Det var et mindre svækket SønderjyskE-hold der stillede til start i dag, for, som cheftræner Kasper Christensen havde meldt ud i midtugen, havde der været nogle små skavanker i truppen i løbet af den seneste uges tid, og både Mattias Thynell, Simon Kristiansen og Alexander Hansen var meldt tvivlsomme til dagens kamp – alle tre var dog på holdkortet til dagens kamp og alle tre fik også spilletid. Kampen startede i et højt tempo, og begge hold kom forholdsvis nemt til chancer.

De to hold fulgtes ad indtil stillingen 4-4, hvorefter topholdet fra BSV skruede tempoet op. Et meget velspillende BSV-hold scorede tre mål i træk til stillingen 4-7, og så kaldte SønderjyskE til time-out. Time-outen kom BSV bedst ud af på trods af at Mikkel Møller umiddebart efter reducerede til 5-7 på et straffekast. BSV scorede på alt, og efter 24 minutter stod kampen pludselig 5-16. Herefter var sejren for svær at se forude, og nu gjaldt det for SønderjyskE om at få et fornuftigt resultat ud af den meget svære kamp. De reducerede en lille smule kort inden halvleg – halvlegstillingen blev 9-19.

Anden halvleg forløb en smule mere gnidningsfrit for de lyseblå og allerede efter 19 minutter af anden halvleg havde de fordoblet deres scoringstotal fra den foregående halvleg. Til trods for et mere flydende angrebsspil, var BSV for svære at indhente for de lyseblå i dagens kamp, og efter 23 minutter var føringen til BSV stadig på 10 mål – 20-30. Føringen på 10 mål forblev intakt for BSV, og kampen sluttede 25-35. Mikkel Møller blev SønderjyskE-topscorer med seks mål.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus