Søg

Billetinfo til køberne i slutspillet!

Simon Hansen, 11. april 2016, kl. 11:06

Information til dem der har købt billetter til slutspillet…

I forbindelse med afgørelsen i ”Ortega” sagen, er der sket ændringer i slutspillet. Det betyder at KIF Kolding København rykker i pulje 2 og at Skjern Håndbold overtager pladsen i pulje 1.

Dette har medført en del ændringer i kampprogrammet, hvilket blandt andet går ud over den planlagte kamp mod Team Tvis Holstebro. Kampen var programsat til at skulle spilles i Broager Sparekasse Skansen torsdag den 14. april kl. 19.00. Den er nu flyttet til lørdag den 16. april kl. 19.00. Har du købt billet til kampen mod Team Tvis Holstebro, kan denne stadigvæk anvendes. Billetter købt i sektion 2 vil blive flyttet til andre pladser, da TV har valgt os som TV-kamp og skal dermed bruge TV-podiet.

Billetter købt til kampen den 26. april SønderjyskE – KIF Kolding København, kan anvendes til kampen den 3. maj kl. 19.30 SønderjyskE – Skjern Håndbold.

Billetter købt til kampen den 3. maj SønderjyskE – BSV, kan anvendes til kampen den 27. april kl. 18.30 SønderjyskE – BSV.

Såfremt I ønsker billetten(-erne) udskrevet med den korrekte dato og modstander, så kan I genudskrive billetten(-erne) via det fremsendte link I modtage da i købte billetten(-erne) pr. mail. Vi gør igen opmærksom på at billetter kan genbruges som beskrevet ovenfor.

Såfremt man ikke ønsker at gøre brug af sine billetter og ønsker at få refunderet beløbet, skal man sende en mail til post@soenderjyske.dk. Såfremt du ønsker din billet refunderet send hurtigst muligt en mail indeholdende oplysninger om navn, mail samt kontonummer til post@soenderjyske.dk.

Hold dig opdateret med slutspilsprogrammer på www.soenderjyske.dk eller på https://www.facebook.com/seherrehbold/

Program for slutspil:
16. april kl. 19.00, SønderjyskE – Team Tvis Holstebro (Broager Sparekasse Skansen TV)
21. april kl. 18.30, Skjern Håndbold – SønderjyskE (Skjern Bank Arena TV)
27. april kl. 18.30, SønderjyskE – Bjerringbro-Silkeborg (Broager Sparekasse Skansen TV)
03. maj kl. 19.30, SønderjyskE – Skjern Håndbold (Broager Sparekasse Skansen)
07. maj kl. 17.00, Team Tvis Holstebro – SønderjyskE (Gråkjær Arena)
10. maj kl. 18.30, Bjerringbro-Silkeborg – SønderjyskE (Jysk Arena)

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus