én landsdel
ét sammenhold

Annonce

50 gode minutter var ikke nok mod et stærkt Fredericia hold

Annonce

Tirsdag aften var vi atter i aktion efter en lang kamppause, og der var naturligt nok spænding om hvor vi stod i forhold egne evner, i en kamp mod et formstærkt Fredericiahold.

Vi spillede langt hen ad vejen en rigtig god kamp, hvor vi i kraft af god disciplin og fight formåede at ramme modstanderne hvor vi helst ville. Det lykkedes rigtig godt i de første 50 minutter, men i kampens slutning manglede vi skarpheden i begge ender af banen og måtte derfor tage hjem uden point.

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen så opløftende tendenser i løbet af kampen, men er selvfølgelig skuffet over de sidste 10 minutter og nederlaget.

– Jeg faktisk synes vi spiller en rigtig fornuftig kamp hvor vi lykkes med mange ting. Vi får udfordret deres offensive forsvar så de må lave om undervejs og især Noah Gaudin og Andreas Lang er gode i duelspillet og Kristian Stranden profiterer også i store dele af kampen af ders arbejde.

– Det der bliver kampafgørende er de sidste 10 minutter hvor vi tager nogle dårlige beslutninger i begge ender af bane. Vi kommer lidt i problemer i deres 7 mod 6 spil hvor vi tager nogle dumme chancer der giver Fredericia nogle gode afslutningsmuligheder fra stregen på blandt andet fløjindløb. Vi taber en overrtalsperiode i stedet for for at få scoret og vi smider nogle dumme bolde væk. Havde vi vundet den periode kunne resultatet meget vel have været et andet.

– Det jeg kan glæde mig over er at det er detaljer og marginaler der er afgørende for nederlaget til forskel fra træningskampene hvor vi har været langt væk. Vi må arbejde videre  i træningslokalet så vi bliver endnu skarpere til de kommende kampe.

Kampen gav et gensyn med Kenneth Bach Hansen der oven i købet fik scoret et rigtigt slidermål.

Fredericia HK-SønderjyskE 31-28 (14-13)

Målscorere for SønderjyskE:  Noah Gaudin 10, Andreas Lang 6, Kristian Stranden 4, Tobias Møller 3, Alec Smit 2, Frederik Ladefoged 1, Kenneth Bach Hansen 1, August Wiger 1.

Redninger: Kasper Larsen 11/42

Målscorere for Fredericia HK: Martin Bisgaard 7, Nicolaj Nørager 5, Anders Martinusen 4, Nikolaj Nielsen 3, Ramus Ejlersen 3, Jakob Frederiksen 2, Kristian Stoklund 2, Corneliud Kragh 2, Lasse Balstad 1, Kasper Young 1, Mads Lenbroch 1.

Udvisninger: SønderjyskE 2, FHK 2.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke