én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Tak for et spændende, lyseblåt 2022 – og tak for Jeres opbakning!

Annonce

Endnu et kalenderår rinder ud – og igen kan vi snart sige ”Mojn og Velkommen” til et nyt år, med helt nye udfordringer og spændende muligheder.

2022 blev endelig året, hvor vi til glæde for alle fans, tilskuere og sponsorer kunne åbne døre, arenaer og stadions – uden restriktioner, begrænsninger og sal-planer., Hvor vi uden hæmninger bare kunne nyde fællesskabet og sammenholdet på lægterne – at vi jublede sammen over det, vi oplevede på banerne!

Vi vil gerne takke Jer alle, hver især, der har bidraget med både stort og småt i det snart gamle år.
Tak til alle sponsorer, samarbejdspartnere, moderklubber, fanklubber, udvalg og bestyrelser.
Uden Jeres store opbakning, og indsats ville SønderjyskE ikke have været i stand til at levere de fantastiske oplevelser, sportslige højdepunkter og overskrifter samt ikke mindst markedsføringen af vores dejlige landsdel.

Sportsligt, set med de lyseblå briller, var sæsonafslutningen en pose blandede bolcher. Vigtigt er det at nævne vores fantastiske håndboldhold i Aabenraa, som spillede hele sæsonen uden nederlag og nu meget fortjent repræsenterer Sønderjylland i Danmarks- og én af Verdens bedste kvindeligaer. I Sønderborg nåede man ikke målsætningen om DM-slutspil. Til gengæld leverede holdet en særdeles overbevisende indsats i kvalifikationsspillet. Ishockeyholdet kvalificerede sig igen til Final4 pokalstævnet i Aalborg, og i Metal Ligaen, efter en flot 2. plads i grundspillet, sluttede sæsonen efter den syvende og afgørende DM-kvartfinale.
Fodboldholdet er kommet tilbage på danske hænder. Den nye ejerkreds har ved overtagelsen valgt at opsige administrationsaftalen med landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport, da man ønsker at drive fodboldforretningen selvstændigt, med egen administration og logo. Vi ønsker Sønderjyske Fodbold alt det bedste og medvind på grønsværen.

SUSAM skaber og leverer trods en svær tid besparelser og optimeringsmuligheder for mange af virksomheder og samarbejdspartnere i SønderjyskE. Mange nye sponsorer er glædeligvis begyndt at benytte indkøbskonceptet. Konceptet er baseret på volumen, og det at flere og flere sponsorer benytter SUSAM, medfører indlysende også, at vi kan forhandle endnu gunstigere aftalevilkår til den enkelte sponsor i SønderjyskE.
Vær med – det er intelligent indkøb – der står ikke noget med småt – der er kun fordele.

Der venter spændende og nervepirrende kampe, ”slutspil og finaler” på den anden side af nytår – der er masser af nye, lyseblå overskrifter og store oplevelser på vej. Glæd Jer!

En særlig stor og varm tak skal afslutningsvis lyde til de 100´vis af frivillige, som uge efter uge knokler med at bidrage til de gode oplevelser i de lyseblå arenaer. I skal vide, at Jeres indsats er umådelig værdsat!

Vi ønsker Jer alle en glædelig jul samt et godt og fremgangsrigt nytår.

Venlig hilsen

Ledelse og medarbejdere
Sønderjysk Elitesport A/S

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke