én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Bluegin – Smager af sol, sommer og hyggeligt samvær

Annonce

SønderjyskE lancerer Bluegin, en landsdelsgin, der er udviklet i tæt samarbejde med Destilleriet Als

”Klokken er altid 17 ét eller andet sted på kloden” – er der ofte blevet sagt med et lunt glimt i øjet i forbindelse med tidlig indtagelse af ”Before Dinner Drinks”.
Syd – og sønderjyderne kan godt begynde at glæde sig til at nyde en eftermiddag eller aften i hyggeligt samvær med det nyeste skud på stammen af fantastiske gins i glasset. Nu lanceres SønderjyskE Bluegin, som er udviklet i et tæt samarbejde med Destilleriet Als.

– Vi er sat i verden for at sætte Sønderjylland på landkortet. Det gør vi med sportslige overskrifter og andre gode historier fra vores dejlige landsdel, fortæller marketingchef i SønderjyskE, Kell Haugaard, og fortsætter:

– Vi har haft Bluegin projektet på tegnebrættet i godt et par år nu, og helt fra start var det indlysende for os at se efter en lokal samarbejdspartner. Her var Destilleriet Als i Høruphav første destination tilbage i 2019. Destilleriet Als har høstet stor anerkendelse og en række flotte medaljer for deres ginserie Kalas, som er virksomhedens egne high-end produkter.

Ginen er udviklet og produceret i Høruphav – og selv jordbærrene taler æ sproch!

Direktør Krestian Muusmann, Destilleriet Als, glæder sig over, at man efter en udviklingsperiode på godt et par år kan lancere den nye SønderjyskE gin:

– Fællesskab er omdrejningspunktet for Destilleriet Als og Kalas ginserien. Vi har skabt en del fællesskaber med vores private label koncept; men dette projekt er vores hidtil største, og derfor er det også tilgået med stor passion fra alle parter. Vi har i SønderjyskE mødt et meget engageret team, som også var klare og konkrete i deres ønsker til produktet og det visuelle udtryk.

– Vi har med udgangspunkt i den gode smag og godt håndværk faktisk fået udviklet en SønderjyskE Bluegin i to varianter. Sammen med SønderjyskE har vi nøje udvalgt en række botaniske ingredienser, som giver en gin, der er meget klassisk i sit udtryk og hertil en gin likørvariant, der leder tankerne hen på fællesskab og det gode samvær. Den klassiske Bluegin giver en dejlig afbalanceret oplevelse. Den kan nydes på traditionel vis med tonic; men kan også gøre sig godt i klassiske cocktails. Gin-likøren er lavet på en overflod af sønderjyske jordbær, som er plukket da de kvalitetsmæssigt var på deres allerhøjeste. Også her med en god tonic såvel som i lækre cocktails.

Rejsen hertil har været fantastisk, og vi har sammen med SønderjyskE lagt os i selen for at lave Sønderjyllands bedste gin. Nu er det op til syd – og sønderjyderne at vurdere om vi har ramt plet. Vi har meget store forventninger til projektet, og med støtten på 100 kr. til SønderjyskE for hver flaske, der bliver solgt, er incitamentet for at Bluegin er den eneste gin, der er værd at drikke, tilstede, fastslår Krestian Muusmann.

Before Dinner Drinks er serveret for SønderjyskE sponsorerne
SønderjyskEs sponsorer og samarbejdspartnere har tidligere haft mulighed for at smage den nye Bluegin i forbindelse med før-kamparrangementerne på de lyseblå hjemmebaner i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Vojens, fortæller Kell Haugaard:

– Vi inviterede sponsorer og samarbejdspartnere til en ”Before Dinner Drink”, og det blev en så overvældende succes, at vi faktisk allerede nu må melde udsolgt af den ene variant. Jordbær ginlikøren leveres igen til sommer, når der igen er flotte og solmodne jordbær på de sønderjyske marker. Vi går under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten, understreger Kell Haugaard.
– Bluegin Klassisk Gin er en premium kvalitetsgin fra absolut øverste hylde, og jeg tør godt stå på mål for at det også kommer tydeligt til udtryk i smagsoplevelsen. Vi er meget stolte af resultatet, og vi håber, at syd – og sønderjyderne vil tage godt imod den nye landsdelsgin. Bluegin smager af sol, sommer og hyggeligt samvær, og så kan man samtidigt også vise, hvor man kommer fra, slutter en storsmilende Kell Haugaard.

Fakta
Til SønderjyskE Bluegin er nøje udvalgt en række botaniske ingredienser, som giver en gin, der er meget klassisk i sit udtryk. Til sommer kommer også en gin likørvariant, som bliver lavet på en overflod af sønderjyske jordbær, som plukkes, når de kvalitetsmæssigt er på deres allerhøjeste.
Leveres i 0,7 ltr. flasker. Vejl. udsalgspris er kr. 299.-

Forhandlerlisten – klik her

Dette produkt henvender sig til personer over 18 år!


Barchef hos Karikatur & Destilleriet Als, Frederik Frimodt-Larsen, har udviklet spændende drink – og cocktailopskrifter med SønderjyskE Bluegin.
Se opskrifterne – klik her

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke