én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Orientering fra Sønderjysk Elitesport A/S

Annonce

Sønderjyske Fodbold A/S har opsagt administrationsaftalen og licensaftalen med Sønderjysk Elitesport A/S. I Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport A/S fortsætter aktiviteterne uændret med ligasport for kvindehåndbold i Aabenraa, Herrehåndbold i Sønderborg samt Ishockey og SUSAM indkøbsformidling i Vojens.

 

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport, i daglig tale ”SønderjyskE”, blev etableret tilbage i 2004, og i alle år har SønderjyskE hovedkvarteret leveret administrative ydelser til de fire sportsselskaber, herunder bl.a. økonomifunktion, salg, marketing, kommunikation og indkøbsformidling (SUSAM).
For to år siden – i september 2020 – blev Sønderjyske Fodbold A/S købt af amerikanske Robert Platek, og i den forbindelse blev der indgået en flerårig administrationsaftale og en licensaftale med Sønderjysk Elitesport A/S om, fortsat at levere de samme, administrative ydelser til Sønderjyske Fodbold A/S.

 

Sønderjyske Fodbold A/S har den 1. juli d.å. fået en ny ejerkreds, som i forbindelse med overtagelsen har opsagt alle aftaler med Sønderjysk Elitesport A/S, da man ønsker at drive fodboldforretningen selvstændigt, med egen administration og logo. Det har været ønsket, at samarbejdet blev afviklet hurtigt. Det ønske er imødekommet, og der har været en god og konstruktiv dialog parterne imellem.

Administrationsaftalen er således ophørt og licensaftalen ophører ved udgangen af sæsonen.
I Sønderjysk Elitesport A/S respekterer vi beslutningen, vi har taget den til efterretning, og vi ønsker Sønderjyske Fodbold alt det bedste og medvind på grønsværen.

 

Vi er i Sønderjysk Elitesport A/S tilfredse med, at der nu er kommet en afklaring således at vi nu kan give vores trofaste og loyale sponsorer, samarbejdspartnere, medarbejdere og mange frivillige hjælpere en orientering om den fremtidige opdeling og struktur.

 

Der er fremadrettet tale om to, adskilte organisationer, hvor SønderjyskE Fodbold A/S efter eget ønske skal klare sig selv under nyt brand og logo. Fodboldforretningen må stadig gerne kalde sig Sønderjyske Fodbold, men må ikke anvende andre SønderjyskE varemærker, logoer eller kendetegn, der alle tilhører SønderjyskE.

 

Igangværende kontrakter og samarbejdsaftaler på tværs af sportsgrenene bliver naturligvis overholdt og fulgt op fra hver af de to organisationer. De to organisationer vil også samarbejde omkring Den Sønderjyske Kulturaftale.

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport A/S (SønderjyskE) fortsætter som hidtil med at levere ligasport fra øverste hylde med ishockey, kvinde- og herrehåndbold.

SUSAM fortsætter også uændret med at formidle indkøbsaftaler for de syd – og sønderjyske virksomheder, som har en samarbejdsaftale med SønderjyskE. 450 virksomheder er pt. aktive i indkøbsnetværket, som formidler aftaler i 26 indkøbskategorier til en samlet værdi af omkring 350 mio. kr. Vi kan kun opfordre virksomheder og samarbejdspartnere til at være med. Det er gratis, der er frit valg på alle hylder – og der står ikke noget med småt.

Omkring 120 deltagere er samlet i det eksklusive B2B netværk, ELITEHOLDET.
ELITEHOLDET favner fagligt bredt, og har udviklet sig til et særdeles spændende og meget attraktivt netværk for ejerledere og beslutningstagere i virksomhederne.

 

I den kommende periode vil der naturligt nok være en række praktikaliteter og opgaver, SønderjyskE og Sønderjyske Fodbold, skal hjælpe hinanden med at komme godt videre, hver for sig.

Der er grund til at tro, at disse opgaver vil blive løst lige så konstruktivt som da vi forhandlede afvikling af samarbejdet.

 

Til orientering betyder opsigelsen af administrationsaftalen, at Sønderjyske Fodbold af juridiske årsager ikke har tilladelse til at bruge præcis det samme navn med det kommercielle store ”E”, og navnet ændres derfor til Sønderjyske Fodbold. Det samme er gældende for det kendte motto ”Én Landsdel – Ét sammenhold”, som landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport introducerede for år tilbage.

 

Opsigelsen af administrationsaftalen medfører også, at administrationschef Niels Esbensen og pressechef Jacob Ravn fremover vil være ansat i Sønderjyske Fodbold og ikke længere være tilknyttet Sønderjysk Elitesport A/S, hvor de tidligere har været ansat.
Herfra vil vi gerne rette en meget stor og varm tak til Niels og Jacob for deres store indsats.

 

Sønderjysk Elitesport er et landsdelsprojekt, som er etableret til glæde, stolthed og gavn for Sønderjylland og sønderjyderne.
I snart 20 år er der leveret et hav af store oplevelser, medaljer og mesterskaber – med udgangspunkt i et lyseblåt DNA, der hviler på de fire værdier: Ydmyghed, Hårdt arbejde, Sammenhold og Ansvarlighed.

Det fortsætter SønderjyskE med at levere og vi har overhovedet ikke grund til at tro, at der ikke er plads til både SønderjyskE og Sønderjyske Fodbold i markedet.

 

Tak for sammenholdet og tak for jeres opbakning!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke