Søg

Hedegaard stopper den aktive karriere

Per Jessen, 19. juni 2018, kl. 14:18

I en alder af blot 21 år har Mikkel Hedegaard valgt at stoppe som aktiv. Han har været ramt af flere hjernerystelser og satser nu på en fodboldfremtid uden for banen.

Den svære beslutning er taget i samråd med førende specialister på området, men når en dør lukker, så åbner en anden sig heldigvis. Hos SønderjyskE arbejder man på en løsning, så den unge sønderjyde kan blive i klubben.

– Vi er allesammen kede af omstændighederne omkring Mikkels stop. Det er aldrig sjovt, når en ung og talentfuld spiller må stoppe, men vi har en god dialog om at finde en rolle til ham i SønderjyskE. Han har hele vejen igennem været et positivt bekendtskab, og når det ikke kan blive på banen, så kan vi forhåbentlig få glæde af hinanden uden for banen. Derfor arbejder vi på en plan B, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Mikkel Hedegaard, der i foråret var udlejet til FC Fredericia, nåede at spille 30 kampe og lave 4 mål i SønderjyskE-trøjen. Han kalder SønderjyskE for sin klub.

– Resultatet fra de undersøgelser, som jeg gennemgik, var så tydelige, at specialisterne var klare i spyttet. Derfor har jeg taget beslutningen om at stoppe. Helbredet kommer først, men det har været en svær beslutning, og det er nok ikke helt gået op for mig endnu. Forhåbentlig kan jeg fortsætte i fodboldverdenen og meget gerne i SønderjyskE, siger Mikkel Hedegaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus