Søg

Defensiven blomstrede og gav sejren

Jesper Klitgaard, 10. februar 2018, kl. 21:25

1206

SønderjyskE leverede en taktisk klog og defensiv disciplineret indsats, da de her til aften besejrede Rungsted Seier Capital med 3-0. Gæsterne forsøgte at presse hjemmeholdet i bund, men offerviljen og sammenholdet gjorde, at de lyseblå kan tage ind i landsholdspausen med en god fornemmelse.

De første par minutter tilhørte gæsterne, hvis man udelukkende kigger man på puckbesiddelses-statistikken. SønderjyskE spillede dog en smart defensiv og fortsatte dermed de fine takter fra gårsdagens kamp, og de få skud der kom forbi tog Joni Myllykoski sig også sikkert af.
Gæsterne var ganske aggressive i deres tilgang til kampen, og forsøgte at angribe så højt på SønderjyskE’s backer som muligt, hvilket også gav anledning til et par halve chancer, men der blev spillet fornuftigt og sikkert ud af problemerne. Her gav undertalsformationerne flere gange gode eksempler på hvordan man spiller sig sikkert ud af det pres man måtte blive udsat for, og de sikre defensive dyder fortsatte perioden, hvilket betød at de mange tilskuere ikke fik mål at glæde sig over i første periode.

Det fik de heller ikke i starten af anden periode, hvor spillet lignede det fra første periode, men hvor tempoet virkede til at have fået endnu et nøk opad. Det var godt nok gæsterne der på dette tidspunkt havde skudt dobbelt så mange gange som hjemmeholdet, men de fleste skud kom fra vinkler der ikke gav Myllykoski de store problemer.
Gæsterne blev lidt mere toneangivende mod slutningen af perioden, hvor SønderjyskE fokuserede mere på det defensive og ikke skabte så meget fremad banen.  Til gengæld blev det så farligt når det skete, og med to minutter tilbage af perioden slap Steffen Frank og Martin Eskildsen afsted i en to-mod-en. Frank afleverede på tværs og Eskildsen kvitterede med at smide pucken helt op i det lange hjørne til en forløsende føring til de lyseblå.

SønderjyskE startede sidste periode i undertal, men som de foregående gange denne aften fungerede denne del af spillet til perfektion for hjemmeholdet, og da Anders Førster fightede sig til pucken i netop undertal og køligt lagde pucken under Kevin Lindskougs skinner, var det blot en understregning af hvor godt defensiven fungerede i aften for SønderjyskE. Et andet eksempel herpå var den offervilje der blev vist aftenen igennem, personificeret ved Ronnie Brobak der kastede sig med hovedet forrest for at blokere et skud, ganske enkelt fremragende!
Rungsted forsøgte at presse det sidste ud af de efterhånden trætte ben, men måtte erkende at det finske plankeværk simpelthen ikke kunne overlistes denne aften i Vojens lige meget hvad de forsøgte. Flere gange var der optræk til at gæsterne skulle få reduceret, men Joni Myllykoski og hans hårdtarbejdende holdkammerater foran sig, lod sig ikke passere. Til gengæld kunne Greg Gibson krone en flot holdinsats, da han med kort tid tilbage opfangede pucken og lagde den ned i det tomme mål til slutstillingen 3-0 til hjemmeholdet.

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Rungsted Seier Capital 3-0 (0-0,1-0,2-0)
38:26  1-0 Martin Eskildsen ass Steffen Frank
41:42  2-0 Anders Førster uass SH1
59:11   3-0 Greg Gibson uass

Udvisninger:
SønderjyskE  5 x 2
Rungsted Seier Capital 3 x 2

Tilskuere: 2767 i SE-Arena i Vojens

Foto:A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus