Vi er klar til kvartfinalen i Pokalen

Vi skulle have den forlængede spilletid med på Falster, inden Nykøbing FC blev besejret med 2-1. Dermed er vi klar til kvartfinalerne i Pokalen, der spilles til foråret.

For fjerde sæson i træk er vi klar, når det bliver rigtig sjovt i Pokalen i foråret.

Tirsdag aften blev Nykøbing FC besejret med 2-1 på Lollands Bank Park på Falster, og dermed er vi med i bowlen, når der torsdag aften trækkes lod til kvartfinalerne i pokalturneringen.

Der skulle 120 minutters pokalbold til, inden kvartfinalebilletten blev indløst. Emil Frederiksen havde givet os en ønskestart, da han med et skud fra kanten af feltet placerede bolden helt ude ved den ene stolpe og bragte os på 1-0.

Føringen holdt dog kun fem minutters tid, så udnyttede hjemmeholdets Ole Jakobsen en foræring i forsvaret og gjorde det til 1-1.

Vi havde bestemt chancer for at hente sejren i den ordinære spilletid. Der var store chancer til Peter Christiansen og Mikkel Ladefoged, og Frederiksen sendte flere kvalificerede skud mod mål, men det endte med, at kampen skulle ud i forlænget spilletid.

Indskiftede Mads Albæk bragte os her hurtigt på 2-1, da han med kølighed og finesse chippede bolden over NFC-sprællemanden Morten Bank, og så havde vi igen kurs mod kvartfinalen.

Føringen holdt hele vejen hjem, og så kunne vi juble over en ny pokalsejr og sætte en god portion selvtillid ind på kontoen, så vi står stærkest muligt til mandagens kamp mod Vejle Boldklub, hvor vi skal have alle mand på Sydbank Park.

Tak for opbakningen på Falster fra de omkring 30 medrejsende fans.

FAKTA
Nykøbing FC-Sønderjyske 1-2 (1-1) efs.
0-1 Emil Frederiksen (9.), 1-1 Ole Jakobsen (15.), 1-2 Mads Albæk (93.)
Tilskuere: 1.150

Vores hold: Marcus Alstrup – Ryan Johnson Laursen (62. Rasmus Vinderslev), Luka Racic (116. Troels Kløve), Marc Dal Hende, Atli Barkarson – Emil Frederiksen (100. Maxime Soulas), Adnan Hadzic, Lukas Björklund (82. Sefer Emini) – Peter Christiansen, Mikkel Ladefoged (82. Mads Albæk), Mikkel Hyllegaard (62. José Gallegos)

Lørdag D. 29. Juni 11:00