én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Velkendte sønderjyder i ny fodboldadministration

Annonce

Administrationschef Niels Esbensen og kommunikationschef Jacob Ravn overgår fra Sønderjysk Elitesport A/S til Sønderjyske Fodbold A/S. Den nye fodboldadministration bliver ligeledes styrket med Ulrik Langmack Nielsen – bedre kendt som ”Buller” – der bliver salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold A/S.

Det er nogle velkendte sønderjyder, der kommer til at udgøre en væsentlig del af fodboldadministrationen i Sønderjyske Fodbold A/S.

Administrationschef Niels Esbensen og kommunikationschef Jacob Ravn har begge været ansat i Sønderjysk Elitesport A/S gennem en årrække, og de er nu kommet med på administrationsholdet i Sønderjyske Fodbold A/S.

Niels Esbensen har været en del af SønderjyskE siden skabelsen i 2004, mens Jacob Ravn har haft Sønderjyske Fodbold som sit primære arbejdsområde siden 2009, og siden sommeren 2018 har han været presse- og kommunikationschef i klubben. Fremover får de udelukkende fodbold som fokusområde, hvor de skal bidrage med deres erfaringer, kompetencer og hårde arbejde i Sønderjyske Fodbold A/S.

Administrationen i Sønderjyske Fodbold A/S bliver desuden styrket med et særdeles velkendt ansigt i Sønderjylland, idet Ulrik Langmack Nielsen – bedre kendt som ”Buller” – er blevet ansat som salgsansvarlig. ”Buller” har en fortid som ishockeymålmand i Vojens, og han har været fodboldtræner og formand for Vojens BI sideløbende med sin civile karriere, hvor han blandt andet har været mediekonsulent for JydskeVestkysten og senest byggerådgiver.

Ejerkredsen i Sønderjyske Fodbold A/S glæder sig over det stærke lokale team i administrationen.

– Vi er meget glade for, at vi får dygtige, lokale medarbejdere ind i administrationen. Niels Esbensen og Jacob Ravn kender klubben og kulturen indgående, og vi ved, at det er kompetente og vellidte folk, som også har et stort lyseblåt hjerte og en stor tro på projektet. Ligeledes er vi glade for, at vi i ”Buller” får en lokal ildsjæl ind, som kender sportsverdenen, og som er en fantastisk repræsentant for klubben, og som vores samarbejdspartnere også får meget glæde af.

– Fodboldbranchen er i dag så kompleks og krævende, at vi har brug for en administration, hvor alle kræfter udelukkende har fokus på fodbolden, og vi ser frem til at udvikle fodboldforretningen yderligere til gavn og glæde for alle fodboldfans i landsdelen, lyder det fra en samlet ejerkreds, der består af Povl Davidsen, Søren Davidsen, Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen.

Administrationschef Niels Esbensen, der har været en del af SønderjyskE-rejsen siden 2004, mener, det er helt logisk, at Sønderjyske Fodbold A/S nu stiller med sit eget hold uden for banen, efter Sønderjysk Elitesport A/S frasolgte fodbolddelen for to år siden.

– Det er den helt rigtige beslutning, at Sønderjyske Fodbold stiller med sit eget team. Der er mange krav til en fodboldklub, og det kræver dedikerede medarbejdere for at følge med udviklingen. Hvis vi skal være konkurrencedygtige, og hvis vi skal udvikle os yderligere, er det den helt rigtige vej, at fodbolden får sin egen stab uden for banen, og jeg er meget glad for, at jeg skal være en del af den videre vej, siger ”Niller”.

Ejerkredsen og den nye fodboldadministration ser frem til et stærkt og tæt samarbejde med fans, frivillige, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere.

Kontaktoplysninger Sønderjyske Fodbold A/S:
Direktør Markus Kristoffer Hansen – mah@soenderjyskefodbold.dk og 60154323
Bestyrelsesformand Søren Davidsen – sd@soenderjyskefodbold.dk og 43144312
Teknisk chef Casper Daather – cd@soenderjyskefodbold.dk og 51940910
Salgsansvarlig Ulrik ”Buller” Langmack Nielsen – un@soenderjyskefodbold.dk og 2850 2121
Administrationschef Niels Esbensen – ne@soenderjyskefodbold.dk og 23231176
Kommunikationschef Jacob Ravn – jr@soenderjyskefodbold.dk og 92154060
Team Manager Oliver Lindorf Jessen – olj@soenderjyskefodbold.dk og 29278881
Holdleder John Rosiak – jros@soenderjyskefodbold.dk og 21419031

Sønderjyske Fodbold træffes fortsat på hovednummeret 7452 1499 (tast 2 for Sønderjyske Fodbold).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke